• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

06.12.2016

07:00

(VIDEO) DUŠAN TADIĆ ZA INFORMER: Glava mi je pucala, krvario sam 14 dana!

Fudbal

(VIDEO) DUŠAN TADIĆ ZA INFORMER: Glava mi je pucala, krvario sam 14 dana!

Podeli vest

Dušan Tadić kaže da je tek prošlog četvrtka počeo da trenira posle preloma nosa zadobijenog u meču Vels - Srbija 12. novembra. Imao sam glavobolje, a krvarenje je prestalo tek kad sam proveo pet dana u bolnici, rekao je naš reprezentativac

Najbolji fudbaler Srbije Dušan Tadić (28) otkriva za Informer da je skoro dve nedelje imao konstantne glavobolje i krvarenje iz nosa i da je tek posle pet dana provedenih u bolnici rešio taj problem!

Ofanzivnom vezisti Sautemptona polomljen je nos 12. novembra na utakmici Vels - Srbija (1:1) u Kardifu, a uskoro bi trebalo da se vrati na teren, ali sa specijalnom zaštitnom maskom na licu.

Dobio odgovarajuću zaštitu
Napravljena mi je posebna maska i zasad mi ne predstavlja problem da je nosim
Dušan Tadić, srpski fudbaler

Posle povrede koju mu je divljačkim udarcem laktom naneo velški defanzivac Nil Tejlor, srpski as nije trenirao 19 dana. Iako se još nije u potpunosti oporavio, prošlog četvrtka počeo je da radi sa ostatkom ekipe.

Važna utakmica

Tadić za naš list kaže da mu je sad mnogo bolje i da je spreman da zaigra već ove nedelje.

- Napokon je zaustavljeno krvarenje iz nosa, što se toga tiče sve je sad u redu. Ipak, pre toga sam pet dana proveo u bolnici dok mi lekari to nisu rešili. U tom periodu sam imao problema i s glavoboljom. Sad se osećam dobro. U četvrtak sam počeo s treninzima, što mi je najbitnije. Trebalo bi da konkurišem za utakmicu Lige Evrope u četvrtak protiv Hapoela Ber Ševe. Veoma nam je važan taj meč, moramo da pobedimo za prolazak u narednu fazu - objašnjava Tadić za Informer.

NEUNIŠTIVI TADIĆ OBJASNIO ENGLEZIMA: Srbi nisu tako mekani!

Zbog problema s prelomom nosa Tadić je dobio zaštitnu masku, ali mu je ona bila neudobna. Nedavno je dobio novu masku, za koju kaže da mu odgovara, ali još ne zna koliko će mu pomoći kada izađe na teren.

- Napravljena mi je posebna maska, moram priznati da je super i da sam prijatno iznenađen. Zasad mi ne predstavlja problem da je nosim i nemam poteškoće s njom, ali videćemo kako će biti kad krenu utakmice - ističe naš reprezentativac.

Tejlor se još nije izvinio

Dušan Tadić kaže da ga defanzivac Velšana Nil Tejlor još nije zvao da se izvini za povredu koju mu je naneo, ali da uprkos tome nije ljut na njega.
- Tejlor me nije zvao, ali nisam ljut na njega. Svakako bih prihvatio izvinjenje, a povreda koja mi se desila biće mi samo dodatna motivacija da odigram dobro i u sledećoj utakmici s Velšanima. U fudbalu se dešavaju razne povrede, to je normalno - podvlači Tadić.

Tadić otkriva da ima problema s disanjem kroz nos, ali da će na operaciju sačekati najverovatnije do leta, kad se završi sezona u Premijer ligi.

- Videću na leto da li će mi biti potrebna operacija, najviše zavisi od toga kakvo će mi biti stanje s disanjem. Mogu i sada da dišem kroz nos, malo je otežano, ali biće i to u redu - kaže Tadić.

Kupio navijače

Tadić je odlukom da protiv Velsa igra skoro sat vremena s polomljenim nosem kupio srpske navijače za sva vremena.

- Meni je najbitnije da pružim sve što mogu i da pomognem svom timu što više. Drago mi je kad čujem da sam kupio navijače odlukom da igram sat vremena sa slomljenim nosem, ali meni je bitnije što se vraća kult reprezentacije i što imamo veliku podršku navijača. To će sigurno da nam pomogne i olakša put ka Mundijalu u Rusiji - naglašava Tadić.

(VIDEO) OBUZDAJTE IDIOTA! Nil Tejlor posle Dušana Tadića razbio glavu i Kajlu Vokeru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija