• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.12.2016

20:14

RONALDO JE NEPRIKOSNOVEN! Portugalac osvojio četvrtu Zlatnu loptu!

Fudbal

RONALDO JE NEPRIKOSNOVEN! Portugalac osvojio četvrtu Zlatnu loptu!

Podeli vest

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo osvojio je Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta u 2016. godini

Portugalcu je ovo  četvrto priznanje za najboljeg na svetu, imaće jedno manje od najvećeg rivala Lionela Mesija. Osvajao je Zlatnu loptu još 2008, 2013 i 2014. godine

Inače, Ronaldo nije prisustvovao ceromoniji dodele nagrade, jer je otputovao sa timom na FIFA Svetsko klupsko prvenstvo u Japan.

Osim Ronalda i Mesija, u konkurenciji za igrača godine 2016. godine bio je i napadač Atletiko Madrida, francuski reprezentativac Antoan Grizman. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija