• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.12.2016

13:21

DANILA PANTIĆA NEMA NI NA MAPI! Mladi fudbaler ni u Ekscelzioru nije starter!

Fudbal

DANILA PANTIĆA NEMA NI NA MAPI! Mladi fudbaler ni u Ekscelzioru nije starter!

Podeli vest

Od potpisa za Čelsi do rezerve u Ekscelzioru za samo dve sezone! Mladi srpski fudbaler Danilo Pantić ni u prosečnom holandskom prvoligašu ne uspeva ove sezone da se izbori za mesto u startnih 11

 

Pantić je od početka sezone odigrao u prvenstvu samo tri utakmice kao starter i na četiri je ušao s klupe, a ukupno je proveo na terenu 312 minuta, tokom kojih nije upisao ni gol, niti asistenciju.

Dodao je i dva nastupa u Kupu Holandije, pa sve to ispadne ukupno 480 minuta fudbala.

Trenutno je povređen i zbog toga je preskočio poslednje dve utakmice.

Danilo Pantić je u centar zbivanja srpske fudbalske javnosti dospeo kada je odbio da produži ugovor sa Partizanom i rešio da ode u inostranstvo kao slobodan igrač, iako se ni u Humskoj nije afirmisao.

U julu prošle godine Pantić je potpisao ugovor za Čelsi kao slobodan "strelac", a londonski tim ga je odmah poslao na pozajmicu u Vitese, svoju holandsku filijalu.

Za sezonu provedenu u klubu iz Arnema odigrao je šest utakmica, odnosno 94 minuta za prvi tim Vitesea i 11 za mladi tim.

Kada se sve sabere, ispada da je Danilo Pantić za sezonu i po u Holandiji odigrao 574 minuta seniorskog fudbala! Ni celih sedam utakmica... 

Veliki talenat koji krenuo stazama zaboravljenih asova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZORAN

pre 7 godina

A mogao je da bude glavni u Spataku, Borcu,Napretku,.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija