• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

14.12.2016

14:20

(VIDEO) NAVIJAČI NAJAVLJUJU PAKAO NA TRIBINAMA! Evo šta "BBB", "delije", "grobari", "torcida".. misle o Regionalnoj ligi

Fudbal

(VIDEO) NAVIJAČI NAJAVLJUJU PAKAO NA TRIBINAMA! Evo šta "BBB", "delije", "grobari", "torcida".. misle o Regionalnoj ligi

Podeli vest

Početak Regionalne lige najavljen je za 2018. godinu, ali ako je verovati navijačima najvećih klubova sa prostora bivše Jugoslavije, nastaće haos na tribinama ili će biti prazne

"Bed Blu Bojsi", "torcida", "armada", "delije", "grobari"... stav o zajedničkom takmičenju iznele su još pre nekoliko godina i nije se promenio.

"Delije" su jasno poručule da će bojkotovati regionalno takmičenje.

 
- S ubicama koji su nam decu klali, oni bi se fudbala igrali. Stop Regionalnoj ligi - poručile su "delije".

Kako prenosi hrvatski Index.hr, jedan od vođa "delija" poručio je da navijače Zvezde ne interesuje šta kaže UEFA..

- Naš stav je jasan. S onima s kojima smo se gledali preko nišana ne želimo da budemo u istoj ligi.  Ne zanima nas šta kaže UEFA i Slovenac koji  je na čelu. Mnoga naša braća poginula su u ratu u Hrvatskoj početkom devedesetih. Koliko su Hrvati samo Srba pobili i proterali?! To je neoprostivo. Kako da sa njima igramo? Ako nam nametnu ovu nakaradnu i usranu ligu, mnogi će se iznenaditi reakcijom "delija", u to možete da budete sigurni. Ali, nećemo da pričamo o tome, nadam se da neće biti prilike da se to vidi - poručili su navijači Zvezde, koji je želeo da ostane anoniman, prenosi Index.hr

Navijači Zvezde i Partizana teško oko nečega mogu da se slože, ali su jedni i drugi protiv zajedničkog takmičenja, zaključuje Index.hr, iako se "grobari" još nisu oglasili. 

Starsportphoto

"Bad Blu Bojsi"  su još ranije poručili kako ih ne zanima nikakva liga s klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske te da će se svim sredstvima boriti protiv nje. 

- Nikakva jugo-liga ne dolazi u obzir, zanima nas samo Hrvatska - kazali su za Index.

Reuters

Navijači Hajduka, "torcida", davno je poručila šta misli o regionalnom fudbalskom nadmetanju.

- Je*ala vam regionalna liga mater. Ratovali smo s tom državom i sad bi trebalo ponovo da igramo  zajedno. Ne dolazi u obzir - rekao je pre nekoliko godina Stipe Lekić iz "torcide". 

Isti stav je sada izneo i Lekićev naslednik na  poziciji sekretara- Damir Grujić:
 
- Apsolutno smo protiv bilo kakvog takmičenja s klubovima iz bivše Jugoslavije. To nas ne zanima. Zbog svih događaja iz prošlosti, s njima ne želimo u zajedničku ligu.

Za "armadu", navijače Rijeke, regionalna liga je povratak 20 godina u prošlost.
 
- Navijači su apsolutno protiv regionalne lige, nema razloga da se vraćamo 20 godina unazad, da se ponavljaju razne scene - rekli su još 2012. godne Riječani. 

"Manijaci", navijači sarajevskog Željezničara, nedavno su poslali poruku kojom su jasno poručili što misle o igranju sa klubovima sa prostora bivše Jugoslavije. 

- Na Grbavici se istorija  piše, regionalna liga nikad više.

 A protiv takmičenja su i navijači Olimpije, prvaka Slovenije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 7 godina

Pa zar ne igramo kosarku sa njima u regionalnoj ligi. \n\n

utnapistim

pre 7 godina

Tesko bi ko mogao sa kim da se sportski nadmece,bilo gde na svetu, ako bi se vodili pomenutim motivima.. Ko pita navijace ? Ovo nije stav nas koji ne zivimo od "Zvezde i Partizana,Dinama i Hajduka ..."

Boske100

pre 7 godina

Kada bi pohapsili sve manijake, bbb, delije, torcide, grobare i ostale kriminalce mozda bi i mogli da odigramo neku tekmu. Koliko god krvi i jada je bilo mi jednostavno ne mozemo jedni bez drugih. Ja jedem Kras kao i prije rata, tako neko tamo jede plazmu isto kao prije rata. A da ne pricam koliko srba ide na more kod brace ili koliko slovenaca slave novu godinu u Beogradu. A mi bosanci, ko bosanci smo most bratstva, jedinstva i naravno zajebancije i humora. \n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija