• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2016

14:27

BIVŠI AS BARSE OSTAO BEZ STANA! Sančez na udaru poreznika zbog prevare

Fudbal

BIVŠI AS BARSE OSTAO BEZ STANA! Sančez na udaru poreznika zbog prevare

Podeli vest

Asovi Barselone i Real Madrida već dugo su pod lupom španskih vlasti zbog neplaćanja poraza, a nakon Lionela Mesija i Havijera Maskerana pao je nekadašnji fudbaler katalonskog kluba Aleksis Sančez

Čileanac je prošlog meseca optužen za utaju poreza za 2011, 2012. i 2013. godinu, čime je oštetio državu za 3.7 miliona evra, koji je umesto poreskoj upravi, isplaćivao na račun svoje kompanije na Malti, zbog čega mu je u Barseloni zaplenjen stan.
 
Katalonski mediji ističu da je Sančez dužan 1.9 miliona evra neplaćenog poreza, dok ostatak otpada na kamate i kazne. Takođe, navode da je neobično da fudbaler njegovog ranga poseduje nekretninu koja je na njegovo ime, pa je samo olakšao posao španskim poreznicima. 

Međutim, neće mu ovo teško pasti, posebno ako prihvati ponudu Kineza koji mu nude ugovor vredan 500.000 funtu nedeljno. Bez problema će pokriti "minus".

Sančez je 2011. godine iz Udinezea prešao u Barselonu za 26 miliona  evra, da bi 2014. dres katalonskog kluba zamenio Arsenalovim (35 miliona evra).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija