• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2016

18:46

RUNI U MANČESTER SITIJU! Kapiten Junajteda izdao "đavole" i sina odveo među "građane"!

Fudbal

RUNI U MANČESTER SITIJU! Kapiten Junajteda izdao "đavole" i sina odveo među "građane"!

Podeli vest

Kapiten Mančester junajteda Vejn Runi odlučio je da njegov najstariji sin Kai fudbal počne da trenira u mančester sitiju

Nož u leđa "crvenim đavolima"! Runi, iako nije ponikao u Junajtedu ima status klupske legende, odlučio se za potez koji se sigurno neće svideti navijačima a verovatno ni čelnicima tima sa "Old Traforda".

Kapiten Junajteda je svog prvenca dao "neprijateljima", i sedmogodišnji Kai je počeo da trenira u akademiji Mančester sitija, koja je od dolaska novih vlasnika jedna od najboljih na Ostrvu.

Vejn Runi nije prvi fudbaler Junajteda koji se odlučio za ovakav potez. To su prethodno radili i Fil Nevil, Robin van Persi i Daren Flečer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija