Reuters

18:24 Fudbal 0

informer.rs | 18. 12. 2016.

(VIDEO) REAL UZ SKANDAL DO TROFEJA! Neverovatno je šta je uradio glavni sudija!

Kapiten madridskog Reala Serhio Ramos ponovo je bio u centru pažnje, ali ovoga puta ne zbog gola u finišu finala Svetskog prvenstva za klubove, već zato što mu je oprošteno isključenje

Ramos je imao jedan žuti, a posle starta u 89. minuti sudija Januj Sikazve iz Zambije se uhvatio za džep kako bi Ramosu pokazao žuti karton, a onda je shvatio da bi to značilo isključenje, pa se u posljednjem momentu predomislio i progledao kroz prste kapitenu "kraljevskog kluba".

Ovo je izazvalo negodovanje fudbalera Kašime, ali uzalud, Ramos je ostao na terenu, a Real je u produžecima došao do trofeja.

Svetska fudbalska federacija našla se na stubu srama jer je ovako bitnu utakmicu dodelila arbitru koji očigledno nije dorastao zadatku.

(VIDEO) REAL JE PRVAK SVETA! Ronaldo het-trikom doneo trofej "kraljevima"!



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]