• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

22.12.2016

09:58

ZVEZDA BESNA NA FSS ZBOG BOŽOVIĆA! Srpski prvak bojkotovao svečanost saveza!

Fudbal

ZVEZDA BESNA NA FSS ZBOG BOŽOVIĆA! Srpski prvak bojkotovao svečanost saveza!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde nisu prisustvovali dodeli "Zlatne lopte" FSS u utorak u Beogradu jer smatraju da je za najboljeg srpskog trenera trebalo da bude proglašen Miodrag Božović, saznaje Informer

 

Nakon dugog većanja, za najboljeg srpskog trenera u 2016. proglašen je Dragan Stojković Piksi, trener kineskog Gvangžu rič end forsa. Iako je Piksi legenda kluba sa "Marakane" i peta Zvezdina zvezda, u Zvezdi smatraju da nije trebalo da dobije priznanje FSS.

Vezao 25 pobeda

Prema rečima našeg izvora, uprava kluba s "Marakane" mišljenja je da je Božović osvajanjem titule prošle sezone i dobrim rezultatima u domaćem prvenstvu ove takmičarske godine zaslužio zvanje najboljeg srpskog trenera. 

Nije bio ni predsednik

Da je Slaviša Kokeza bio na svečanosti, ja bih došao da ga ispoštujem
Zvezdan Terzić, direktor Zvezde

- Nedolaskom na proslavu ljudi iz Zvezde hteli su da stave čelnicima FSS do znanja da su ljuti zbog odluke o treneru godine. On smatraju da je Miodrag Božović najbolji. Čovek je od 9. avgusta prošle godine do 20. aprila ove godine vezao 25 prvenstvenih pobeda, a ove sezone je napravio veliku prednost u odnosu na Partizan. Nisu obratili pažnju na njega ni prošle sezone, a nisu ni sad, i na "Marakani" su besni jer smatraju da to nije u redu - objasnio je naš izvor.

Trener Stojković je sa svojim Gvangžu rič end forsom završio prvenstvo kao šesti na tabeli kineskog prvenstva, a čelnici srpskog šampiona tvrde da to nije nikakav poseban podvig. Ne prihvataju argument ni da rezultati u Superligi Srbije nisu merilo kvaliteta.

- To zvuči kao kada bismo rekli da Pulicerovu nagradu može da dobije samo novinar "Njujork tajmsa" i niko više jer su, eto, te novine među najpopularnijim u svetu. Nije bitno ko gde radi, već kako. Božović je imao sjajan niz, osvojio je titulu, na putu je da osvoji još jednu, dok je Stojković bio tek šesti u ligi u kojoj radi - zaključio je naš izvor.

Bili članovi UO

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najpre je istakao da na svečanosti Saveza jeste bilo predstavnika sa "Marakane".

- Bili su Vladimir Petrović Pižon i Vladica Popović. Oni su članovi Upravnog odbora - rekao je Terzić za naš list.

Prilikom obrazlaganja sopstvenog izostanka, Terzić je objasnio da bi otišao da je tamo bio i domaćin, predsednik FSS Slaviša Kokeza.

- Bio sam sprečen da prisustvujem, ali da je Slaviša Kokeza bio na svečanosti, ja bih došao da ga ispoštujem. Bio je i on odsutan, pa sam smatrao da moje prisustvo nije neophodno - rekao je Terzić za naš list.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 7 godina

Po kriterijumu FSS najbolji trener mogao bi biti i Jirgen Klop ili Hoze Murinjok Koje zasluge ima Piksi za fudbal u Srbiji u 2016. godini iste kao i Klop ili Murinjo. Bedno od FSS jer još glavnu reč vodi Tomislav Karadžić Kokeza je tamo ikebana.

Dusan

pre 7 godina

Gospodo iz Zvezde,svaki dan citam hvalospeve i zabrinutost o kako Vi kazete Crnogorskom treneru u Crvenoj zvezdi.jedan dan Crnogorski trener odlazi danas eto ostaje i tako redom. Pitam Vas:Da li je Miodrag Bozovic Crnogorac ili Srbin?Vi stalno pisete da je Crnogorski trener. Pa kako onda da dobije priznanje za najboljeg Srpskog trenera ako je Crnogorac?

ks

pre 7 godina

On nije Srpski trener nego milogorac na privremenom radu u Srbiji.

aleksa

pre 7 godina

Ucinak-Iz Kupa ispao ponizen od Borca , Evropu dva puta nije video( pregazen) i samo jedna jadna poklon sklanjalica ... ucinak 0.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija