• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.12.2016

15:51

INIJESTI ISTEKAO ROK!? Španskom asu Barsa neće ponuditi novi ugovor!

Fudbal

INIJESTI ISTEKAO ROK!? Španskom asu Barsa neće ponuditi novi ugovor!

Podeli vest

Vreme je za mlađe i zato u Barseloni više nema mesta za Andresa Inijestu! Kako ekskluzivno saznaje španski list Sport, čelnici kluba sa "Nou Kampa" rešili su da ne ponude novi ugovor kreativnom vezisti

 

 

Inijesta ima 32 godine, a važeći ugovor mu ističe u junu 2018. godine. S obzirom na to da u Barseloni smatraju da je vreme da podmlade ekipu, odlučeno je da asu koji je celu karijeru proveo u klubu, ne bude ponuđen nastavak saradnje.

Slično se dogodilo sa Ćavijem Ernandezom, koji je otišao iz Barselone kada je imao 35 godina, jednu više nego što će imati Inijesta kada mu istekne ugovor.

Andres Inijesta je od 2001. godine prvotimac Barselone i do sada je odigrao 397 utakmica i postigao 34 gola. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija