• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

31.12.2016

08:05

IMA NEKO KO I MAŽIĆU PRESUĐUJE: U mojoj kući žena vodi glavnu reč!

Fudbal

IMA NEKO KO I MAŽIĆU PRESUĐUJE: U mojoj kući žena vodi glavnu reč!

Podeli vest

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić na fudbalskom igralištu predstavlja veliki autoritet, bez obzira da li sudi Superligu, Ligu šampiona ili evropska i svetska prvenstva, ali...

Mažićeva je poslednja na svakom mestu, osim na jednom - kod kuće. Ovaj 43-godišnji arbitar priznaje da je u njegovoj kući ženina poslednja.

- Trudim se da izuzmem porodicu iz mog posla, ali mi njihova podrška je nemerljiva. Znanje i pravovremen odluke su najbolji način da se nametne autoritet, ali porodica je sasvim drugačija priča, i naravno da u njoj supruga ima poseban pečat. Pa neka i njena reč bude poslednja, nemam ništa protiv - rekao je Mažić u intervjuu za Alo.

"Orlovi" lete u Rusiju!

Mažić je istakao da će "svanuti" i reprezentaciji Srbije.
- Žao mi je što naše reprezentacije nema na velikoj sceni poslednjih godina. Nama neposrednim učesnicima u srpskom fudbalu, uspeh državnog tima bi samo mogao da pogoduje. Optimista sam u kojem je pravcu sve krenulo otkako je vođstvo "orlova" preuzeno Slavoljub Muslin. Verujem da će bolji dani brzo doći, i očekujem našu selekciju na Mundijalu u Rusiji - poručio je Mažić.

Naš najbolji arbitar je imao priliku da presuđuje Mesiju, Ronaldu, Ibrahimovoću, i mnogim drugim svetskim zvezdama.

- Sve su to normalni ljudi, sa jasno izraženim egom. Mnogima sam sudio više puta i čini mi se da je svaka nova utakmica potvrđivala da smo izgradili odnos međusobnog poštovanja.

Mažić je nedavno sudio i meč zonske lige, između Jedinstva i Borca, a sve u sklopu promocije amaterskog fudbala.

- Shvatio sam tu utakmicu u Surčinu maksimalno ozbiljno. Da se malo našalim - došlo je mnogo ljudi, novinara, nisam smeo da pogrešim - istakao je Mažić i nastavio:

- Ne bih menjao svoj put jer sam se očeličio na vreme. Svaku utakmicu, od najnižeg ranga, do najvećih izazova na Mundijalu, EP i LŠ, koristio sam za napredak i usavršavanje - zaključio je najbolji srpski arbitar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija