• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.01.2017

14:45

(VIDEO) TAKO SE KLUB VOLI! Na treningu Porta 28.000 navijača!

Fudbal

(VIDEO) TAKO SE KLUB VOLI! Na treningu Porta 28.000 navijača!

Podeli vest

Kako se voli klub pokazali su navijači Porta, pošto se njih oko 28.000 okupilo se na tribinama stadiona "Dragao" kako bi prisustvovali prvom treningu u godini 1. januara 2017.

Stadion prima 50.000 ljudi, pa je oko pola kapaciteta stadiona bilo otvorenio za navijače pošto je trening bio otvorenog tipa.

Naravno, pristalice Porta nisu propustile šansu da fudbalerima prirede verovatno najlepše iznenađenje na početku godine i jasno poruče da će im biti vetar u leđa tokom 2017.

Tako se klub voli!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija