• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.01.2017

23:37

(VIDEO) KUP KRALJA: Katai i Krstičić ostali bez pobede u 93, rutinski posao Atletika!

Fudbal

(VIDEO) KUP KRALJA: Katai i Krstičić ostali bez pobede u 93, rutinski posao Atletika!

Podeli vest

Atletiko Madrid je u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja sa 2:0 dobio Las Palmas, Alaves je odigrao 2:2 sa La Korunjom, dok je Selta deklasirala Valensiju 4:1


 

Atletiko Madrid je golovima Kokea u 24. i Grizmana u 51. minutu pobedio Las Palmas u gostima dok će bez sumnje pred svojim navijačima samo potvrditi prolazak u narednu rundu takmičenja.

Alavas, za koji su  od prvog minuta igrali Nenad Krstičić i Aleksandar Katai, koji je pružio vrlo dobru partiju, ispustio je dva gola prednosti na gostovanju La Korunji - 2:2.

Poveli su gosti golovima  Santosa i Edraga, Deportivo je smanjio na 2:1 preko Game, dok je trijumf Alavesu ukrao Hoseu u sudijskoj nadoknadi.

Katai je igrao do 76. minuta utakmice.  Šansu u ekipi Alavesa dobio i Nenad Krstičić koji je izašao iz igre dva minuta pre kraja meča.

Selta je u prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja pobedila Valensiju sa 4:1. Ekipa iz Viga je posle prvog poluvremena vodila sa 3:0. Gosti su za 19 minuta slepim miševima spakovali tri gola, pogodili su Aspas sa bele tačke, Bongonda i Vas. Valensija je uspela da smanji minus na 3:1 imala dovoljno vremena bar da izbori egal, ali su sve dileme rešene u 75. minutu kada su gosti poveli sa 4:1.

Eibar bio bolji od Osasune u gostima - 3:0.  Ekipa sa "Munisipala" povela je tokom prvog dela meča i minimalac čuvala do 75. minuta kada je Bebe duplirao vođstvo, a konačan rezultat u 90. postavio je Adrian.  


KUP KRALJA

1/8 FINALA

Utorak

Osasuna - Eibar 0:3 (0:1)
(Nano 28, Bebe 75, Adrian 90)

Valensija - Selta 1:4 (0:3)
(Pareho 58 - Aspas 3, Bongonda 14, Vas 19, Guideti 75)

La Korunja - Alaves 2:2 (0:2)
(Gama 74, Hoseu 90+3 - Santos 3, Edgar 45+2)

Las Palmas - Atletiko Madrid 0:2 (0:1)
(Koke 24, Grizman 51)

Sreda

Alkorkon - Kordoba 19.00
Real Sosijedad - Viljareal 19.00
Real Madrid - Sevilja 21.15


Četvrtak 

Atletik Bilbao - Barselona 21.15


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija