• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.01.2017

10:52

MAREZU JOŠ JEDNA NAGRADA! As Lestera fudbaler godine u Africi

Fudbal

MAREZU JOŠ JEDNA NAGRADA! As Lestera fudbaler godine u Africi

Podeli vest

Fudbaler Lestera Rijad Marez proglašen je za najboljeg afričkog igrača u 2016. godini u izboru Afričke konfederacije (CAF)


Marez, koji je sa 17 golova i 10 asistencija dao veliki doprinos "lisicama" u senzacionalnom osvajanju Premijer lige, pobedio je ispred golgetera Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerika Obamejana i fudbalera Liverpula Sadija Manea.

Alžirac je dobio 361 glas, 48 više od Obamejana, i nagradi za najboljeg fudbalera Premijer lige pridodao još jednu.

Za najboljeg mladog afričkog igrača proglašen je Aleks Ivobi iz Arsenala, dok je napadač Mančester Sitija Keleći Ihenaćo dobio priznanje kao obećavaći talenat.

Rijad Marez je proletos proglašen i za najboljeg fudbalera sezone u Premijer ligi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija