• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.01.2017

07:00

MUSLIN ODJAVIO RONALDA! Evo za koga je glasao selektor Srbije!

Fudbal

MUSLIN ODJAVIO RONALDA! Evo za koga je glasao selektor Srbije!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo proglašen je od strane Svetske fudbalske federacije (FIFA) za najboljeg igrača u 2016. godini, ali selektor "orlova" Slavoljub Muslin očigledno nije bio impresioniran igrama Portugalca

FIFA je na gala ceremoniji u Cirihu dodelila nagradu za najboljeg fudbalera u 2016. Kristijanu Ronaldu. Glasalo se preko interneta, a svoj glas su imali i akreditovani novinari, kao i selektori i kapiteni državnih timova širom sveta.

Glasalo se po sistemu 5-3-1. Prvoplasirani dobija pet poena, drugi tri, a treći jedan.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin je pet bodova namenio Mesiju, drugi je bio Grizman, a treći Ngolo Kante, pa u top 3 nije bilo mesta za Ronalda.

Kapiten "orlova" Branislav Ivanović je prednost dao Ronaldu, na drugom mestu je Mesi, dok je jedan bod dobio Nejmar.

(FOTO) STVARNO NAJBOLJI! Ronaldo pobedio Mesija, Ranijeri bolji od Santoša!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 7 godina

Sto je tu cudno.Poznati su i njegova pamet i njegova inteligencija,a pogotovo njegovo poznavanje fudbala.Zivi bili pa videli

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija