• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

10.01.2017

10:02

(FOTO) MESI PREPOLOVLJEN! Vandali polomili statuu Argentinca u Buenos Ajresu!

Fudbal

(FOTO) MESI PREPOLOVLJEN! Vandali polomili statuu Argentinca u Buenos Ajresu!

Podeli vest

Argentinci ili obožavaju ili mrze Lea Mesija, sredine nema! Jedni su mu podigli statuu u Buenos Ajresu, da bi ga namolili da se vrati u reprezentaciju, a drugi su je pre nekoliko dana polomili

 

Grupa vandala je bukvalno prepolovila statuu Lea Mesija u prestonici Argentine. Ostao je samo deo nogu na postolju, dok je gornji deo netragom nestao.

Policija traga za vandalima, a Mesiju sigurno nije bilo svejedno kada je čuo za ovaj čin, pošto je i on svestan da ga u domovini manje vole nego u Barseloni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Denver

pre 7 godina

Cak nema ni ruku jednu. Pored noge nestala i ruka. To je sada sakati mesi !\n

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija