• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.01.2017

14:51

MAKSIMOVIĆ U ŠPANIJI: Odbio sam veće klubove da bih došao u Valensiju!

Fudbal

MAKSIMOVIĆ U ŠPANIJI: Odbio sam veće klubove da bih došao u Valensiju!

Podeli vest

Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Astane Nemanja Maksimović potvrdio je da će karijeru nastaviti u Valensiji, samo je pitanje da li ove zime ili po završetku sezone

 


Maksimoviću u junu ističe ugovor sa šampionom Kazahstana, ali ističe da neće imati smetnje da ranije pređe na Pirineje.

- Valensija je veliki klub i lako sam se dogovorio oko transfera. Imao sam mnogo ponuda u Evropi od boljih klubova, ali mogućnost da krenem od nule u novoj Valensiji me je naterala da pređem - rekao je Maksimović za špansku Marku.

Zlatni orlić sa Novog Zelanda naveo je da se nada da će u narednih pet ili šest dana zadužiti opremu kluba sa Mestalje.

Maksimović je prethodne dve godine proveo u Astani, osvojio isto toliko titula prvaka i jedan kup, a prethodno je bio član Domažala i u mlađim kategorijama Crvene zvezde.

Stigao je i da odigra tri utakmice za A reprezentaciju Srbije, dok je standardni prvotimac i zamenik kapitena selekcije do 21 godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija