• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.01.2017

15:24

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Kejn het-trikom srušio VBA, Totenhem "diše za vrat" Čelsiju!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Kejn het-trikom srušio VBA, Totenhem "diše za vrat" Čelsiju!

Podeli vest

Totenhem je u prvom meču 21. kola Premijer lige savladao VBA sa 4:0, a igrač meča bio je Hari Kejn, trostruku strelac za "sparse"

Totenhem je nastavio niz pobeda, ovo je ekipi iz Londona bio šesti uzastopni trijumf, koji im je doneo drugo mesto na tabeli sa 45 bodova, bar do nedeljnog duela Mančester junajteda i Liverpula (17.00), dok je Čelsi prvi sa 49.

Poketinovi puleni su poveli posle 12 minuta igre nakon fantastične akcije koju je pokrenuo Eriksen , uposlio je Kejna, a lopta je nakon njegovog udarca od stative završila u mreži. Već u 26. bilo je 2:0 za domaćine pošto je Mekoli často Totenhem autogolom. Moglo je do kraja poluvremena da bude i ubedljivije za Totenhem,  ali je ostalo 2:0.

"Sparsi" su  to nadoknadili tokom drugih 45 minuta kada je Hari Kejn sa dva nova gola u 77. i 82. dotukao nemoćne goste, koji nakon ovog kola imaju 29 bodova i osmi su na tabeli.

Totenhem u naredom kolu igra sa Mančester sitijem, dok VBA dočekuje Sanderlend. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija