Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.01.2017

18:12

(VIDEO) PRIMERA: Radoja u 89. minutu rastužio Kataija, Valensija pobedila posle tri meseca!

Fudbal

(VIDEO) PRIMERA: Radoja u 89. minutu rastužio Kataija, Valensija pobedila posle tri meseca!

Podeli vest

Aleaves našeg Aleksandra Kataija poražen na gostovanju Selti sa igračem manje, a pobednički pogodak za ekipu iz Viga postigao je Nemanja Radoja - 1:0. Fudbaleri Valensije posle tromesečnog posta u Primeri pobedili su Espanjol 2:1, u 18. kolu španskog šampionata

Nemanja Radoja je u 89. minutu utakmice doneo pobedu Selti protiv Alevesa.

Gosti su se držali uprkos tome što su sa igračem manje igrali od prvog minuta drugog poluvremena kada je Fedal dobio drugi žuti karton. Ali, poklekli su u finišu, bili su nadomak boda, ali nisu uspeli da izdrže nekoliko minuta, pa je Radoja u 89. izrastao u junaka ekipi iz Viga.

Katai je ceo meč proveo na klupi, dok je Radoja u ekipi Selte odigrao svih 90 minuta. U ekipi Alavesa nije bilo n i Nenada Krstičića.

"Slepi miševi" su slavili prvi put posle osam kola. Valensija je slavila na "Mestalji" slavila Martina Montoje u 17. i Santija Mine u 73. minutu, dok je David Lopes pet minuta pre kraja samo da ublaži poraz gostiju. 

Valensija je i dalje na poziciji iznad zone ispadanja, sa četiri boda više od Sportinga iz Hihona, dok je Espanjol 11. sa tek sedam bodova više. 

Hihon je na svom terenu izgubio od Eibara 3:2. Gosti su poveli u 4. minutu iz penala, a samo pet minuta kasnije Karlos Kamona izjednačio je postigavši gol sa ivice šesnaesterca. Ekipa Eibara je do 20 minuta imala velih 3:1. Domaćini su do kraja samo ublažili poraz golom Nača Kasesa.

Srpski fudbaler Goran Čaušić odigrao je ceo meč za ekipu Osasune.

 

PRIMERA

18. kolo

Nedelja
Valensija - Espanjol 2:1 (1:0)
(Montoja 17, Mina 63 - Lopes 85)

Selta - Alaves 1:0 (0:0)
(Radoja 89)

Granada - Osasuna 1:1 (0:1)
(Kravets 69 - Rijera 12)

Sporting - Eibar  2:3 (1:3)
(Karmona 9, Kases 58 - Adrijan 4 penal, Leon 21, Luna 23)

Sevilja - Real Madrid 20.45

Subota
Leganjes - Bilbao    0:0

Barselona - Las Palmas    5:0 (0:1)
(Suarez 14, 57, Mesi 52, Turan 59, Vidal 80)

Atletiko Madrid - Betis   1:0 (1:0)
(Gajtan 8)

Deportivo - Viljareal  0:0

Ponedeljak
Malaga - Real Sosijedad 


Tabela: Real Madrid 40, Barselona 38, Sevilja 36, Atletiko Madrid 34, Viljareal 31, Real Sosijedad 29, Atletik Bilbao 28, Selta 27...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija