• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.01.2017

21:26

KUP KRALJA: Aleksandar Katai i Nenad Krstičić u polufinalu

Fudbal

KUP KRALJA: Aleksandar Katai i Nenad Krstičić u polufinalu

Podeli vest

Fudbaleri Alavesa plasirali su se u polufinale Kupa kralja pošto su na svom terenu sačuvali prednost nad Alkorkonom iz prvog meča

Alaves je u prvom meču slavio rezultatom 2:0, dok je u revanšu bilo 0:0.  Zanimljivo je da Alaves nije šutnuo u okvir gola gostiju, ali je uspeo da sačuva svoj.

U timu domaćini su bili  Aleksandar Katai, koji je igrao do 84. minuta i Nenad Krstičić, koji je odigrao 90 minuta.

Ovo je prvi put posle 13 godina da Alaves prođe četvrtfinale Kupa. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija