• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2017

17:24

(VIDEO) BUNDESLIGA: Bajern i Lajpcig nastavili trku, Jojić strelac za Keln!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Bajern i Lajpcig nastavili trku, Jojić strelac za Keln!

Podeli vest

Fudbaleri minhenskog Bajerna pobedili su Verder sa 2:1, u 18. kolu Bundeslige, a srpski fudbaler Miloš Joić je bio strelac za Keln

Dva prvoplasirana tima Bundeslige nastavila su trku za šampionsku titulu.

Bajern je slavio na gostovanju u Bremenu, a golove za Bavarce postigli su Roben u 30. minutu, i Alaba u nadokandi prvog dela igre.

Pogodak nade za Verder postigao je Kruze u 53. minutu, ali domaći više od toga nisu mogli.

Lajpcig je do pobede nad Hofenhajmom stigao posle preokreta - 2:1. Gosti su poveli preko Amirija, da bi onda Verner i Sabicer doneli tri boda Lajpcigu.

Keln je ostvario najubedljiviju pobedu pošto je na gostovanju Darmštadu slavio sa 6:1, a strelac petog gola za "jarčeve" bio je nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Jojić.

Volfzburg je na domaćem terenu poražen od Augzburga sa 2:1, dok je Ingolštad bio bolji od Hamburga - 3:1. Srpski reprezentativac Filip Kostić odigrao je ceo meč za Hamburg.

Fudbaleri Borusije Menhengladbah pobedili su posle velikog preokreta Bajer Leverkuzen sa 3:2.

Bajer je golovima Džonatana Taha i Ćićarita u razmaku od tri minuta u prvom poluvremenu, ali se Gladbah nije predavao.

Kapiten gostiju Lars Štindl prvo je smanjio na 2:1 u 52. minutu, a onda je šest minuta kasnije doneo izjednačenje. Konačni rezultat postavio je Rafael u 71. minutu.


BUNDESLIGA

18. kolo

Petak
Šalke - Ajntraht    0:1 (0:1)
(Majer 33)

Subota
Volfsburg - Augzburg        1:2 (1:1)
(Gomez 4 - Altintop 25, Kor 69)

Ingolštad - Hamburg    3:1 (2:0)
(Gors 14, Suter 22, Kohen 47 - Sakai 63)

Verder - Bajern    1:2 (0:2)
(Kruze 53 - Roben 30, Alaba 45+1)

Darmštad - Keln    1:6 (0:3)
(Sem 66 - Sulu 32 (ag), Osako 36, 72, Modeste 42, Jojić 85, Rudnevs 89)

Lajpcig - Hofenhajm    2:1 (1:1)
(Verner 38, Sabicer 77 - Amiri 18)

Leverkuzen - Menhengladbah 2:3 (2:0)
(Tah 31, Ernandez 34 - Štindl 54, 58, Rafael 71)

Nedelja
Frajburg - Herta    15.30
Majnc - Dortmund    17.30

Tabela: Bajern 45, Lajpcig 42,  Ajntraht 32, Hofenhajm 31, Dortmund 30, Herta 30, Keln 29...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija