• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2017

20:37

SRBIN ZAMENA ZA HARTA! Miha dovodi Vanju Milinkovića-Savića u Torino!

Fudbal

SRBIN ZAMENA ZA HARTA! Miha dovodi Vanju Milinkovića-Savića u Torino!

Podeli vest

Golman mlade reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić karijeru bi mogao da nastavi u Seriji A, i tako se pridruži bratu Sergeju u Italiji

Kako su objavili italijanski mediji, mladi srpski čuvar mreže će u nedelju biti na lekarskim pregledima u Torinu, i ako bude sve po planu, odmah će potpisati petogodišnji ugovor.

Mlađi Milinković-Savić trenutno brani za Lehiju iz Gdanjska, a prethodno je bio član Mančester junajteda (nije upisao nijedan nastup) i Vojvodine.

U redovima "bikova" sačekaće ga trojica zemljaka, trener Siniša Mihajlović i vezisti Adem Ljajić i Saša Lukić.

On bido kraja sezone trebalo da bude zamena Džou Hartu, koji je na pozajmici iz Mančester sitija, ali teško da će nositi dres "bikova" i naredne sezone.

Vanjin brat, Sergej Milinković-Savić sa velikim uspehom igra za Lacio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija