• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2017

14:04

BANE IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Najvažnije mi je da budem na terenu!

Fudbal

BANE IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Najvažnije mi je da budem na terenu!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović je zvanično zadužio opremu Zenita iz Sankt Petersburga i poručio da je veoma motivisan da nastavi da igra na visokom nivou

Ivanović je promovisan u ruskom klubu rečima da je "stigao jedan od najboljih defanzivaca Evrope" nakon potpisa dvoipogodišnjeg ugovora, sa opcijom na još jednu sezonu.

- Veoma sam zadovoljan što sam dosao u tako veliki klub, nadam se da ćemo zajedno biti uspešni. Iskreno, nisam dugo razmišljao jer sam imao veliku želju da se vratim u Rusiju. Motivisan sam i želim da nastavim da igram na visokom nivou - rekao je Ivanović za sajt Zenita.

On dodao da mu nije bitno da li će u novom timu igrati na poziciji desnog beka ili štopera.

- Najvažnije mi je da budem na terenu. Jednako dobro se osećam na oba mesta u odbrani. Takve stvari su na treneru da odluči - poručio je Ivanović.

Nisam dugo razmišljao jer sam imao veliku želju da se vratim u Rusiju. Motivisan sam i želim da nastavim da igram na visokom nivou,
Branislav Ivanović

Prema njegovim rečima veliki je ljubitelj košarke i zna da je srpski plejmejker Stefan Marković član košarkaške sekcije Zenita.

- Znam da Zenit ima i jak košarkaški tim, želim im da budu uspešni kao i mi - zaključio je Ivanović.

Ivanović je zbog poziva Zenita odlučio da napusti Čelsi posle devet godina, gde je dao veliki doprinos u osvojanju dve titule Premijer lige, Lige šampiona i Lige Evrope.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija