• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2017

12:03

(VIDEO) KLASA JE VEČNA, FORMA JE PROLAZNA! Kasiljasovu paradu morate pogledati!

Fudbal

(VIDEO) KLASA JE VEČNA, FORMA JE PROLAZNA! Kasiljasovu paradu morate pogledati!

Podeli vest

Fudbaleri Porta pobedili su ekipu Sportinga rezultatom 2:1 u velikom derbiju portugalskog prvenstva, a Iker Kasiljas bio je u centru pažnje

Možda Španac nije kao što je nekada bio, ali ima blistavih trenutaka, kojima nas podseti da mu još nije vreme za penziju. 

Kasiljas je u poslednjim momentima meča fantastičnom odbranom sačuvao pobedu svojoj ekipi. Skinuo je loptu praktično sa gol linije posle udarca Koatesa.

Pogledajte Ikerovu paradu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija