• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2017

21:55

(VIDEO) PRIMERA: Katai asistent u pobedi Alavesa, Sosijeda opet gazi!

Fudbal

(VIDEO) PRIMERA: Katai asistent u pobedi Alavesa, Sosijeda opet gazi!

Podeli vest

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su na svom terenu ekipu Osasune sa 3:2, dok je Alaves sa 4:2 slavio na gostovanju Hihonu u 21. kolu Primere

Osasuna je povela golom Kenana Kodroa u 25. minutu, ali je Real Sosijedad u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat.

Raul Navas je izjednačio u 62. minutu, a prednost domaćoj ekipi doneli su Karlos Vela i Huanmi u 72, odnosno 77. minutu. Poraz Osasune ublažio je Serhio Leon u 79. minutu.

Sosijedad je posle 12. pobede u šampionatu "popeo" na peto mesto na tabeli i ima 38 bodova, jedan manje od Atletiko Madrida dok je Osasuna pretposlednja sa samo deset, osam od sigurne zone. 

Aleves je upisao šestu pobedu u španskom šampionatu, a prvu posle pet kola i nalazi se na 12. mestu na tabeli sa 27 bodova. Sporting je na 18. poziciji sa 12 bodova.

Ruben Sobrino je doneo prednost Alavesu već u desetom minutu na asistenciju nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kataija. 

To je bio jedini pogodak u prvih 45 minuta, da bi u drugom "palo" još pet. 

Kristian Santos je povisio na 2:0 u 58. minutu, da bi u 70. minutu Edgar Mendes pogodio iz jedanaesterca za ubedljivu prednost gostujuće ekipe. 

Ekipa iz Hihona je smanjila na 3:1 u 84. minutu pogotkom Lasine Traorea, ali je samo dva minuta kasnije mrežu domaće ekipe pogodio i Aleksis. Konačan rezultat postavio je Karlos Kastro u 90. minutu.

PRIMERA

21. kolo

Nedelja
Sevilja - Viljareal  0:0

Sporting - Alaves  2:4 (0:1)
(Traore 84, Kastro 90 - Sorbino 10, Santos pen 58, Mendez pen 70, Aleksis 86)

Real Sos. - Osasuna  3:2 (0:1)
(Navas 62, Vela 72, Huanmi 77 - Kodro 25, Leon 79)

Selta - Real Madrid  odloženo

Subota
Malaga - Espanjol  0:1 (0:1)
(Pjati 17)

Barselona - Bilbao 3:0 (2:0)
(Alkaser 18, Mesi 40, Vidal 67)

Atletiko M. - Leganes  2:0 (1:0)
(Tores 15, 51)

Valensija - Eibar  0:4 (0:2)
(Enrih 28, 77, Adrijan 45p, Garsija 57)

Petak
Deportivo - Betis  odloženo

Ponedeljak
Granada - Las Palmas  20.45

Tabela: Real Madrid 46, Barselona 45, Sevilja 45, Atletiko M. 39, Real Sos. 38, Viljareal 35...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija