• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.02.2017

17:20

POŠTENJE NIJE IZUMRLO! Čalhanoglu se odrekao plate!

Fudbal

POŠTENJE NIJE IZUMRLO! Čalhanoglu se odrekao plate!

Podeli vest

Hakan Čalhanoglu suspendovan je od strane FIFA na četiri meseca, pa je odlučio da se odrekne plate u Leverkuzenu

Turski fudbalski reprezentativac suspendovan je nakon što su iz FIFA otkrili da je prekršio ugovor s Trabzonom pre šest godina.

Trebalo je da potpiše za turski klub, ali se u poslednjem trenutku predomislio i otišao u HSV. Trabzon se žalio, a FIFA je pokrenula postupak, pa je dobio zabranu igranja do kraja sezone.

- Leverkuzen nema nikakve veze sa dešavanjima od pre šest godina. Mnogo će trpeti zbog svega što se desilo i naravno da ne želim da dodatno ugrožavam klub. Normalno je da se odreknem plate za vreme suspenzije - rekao je Čalhanoglu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija