• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo/Žurnal

08.02.2017

09:56

KOKEZA OŠTRO PORUČIO: Neće klupski funkcioneri birati selektora "orlića"!

Fudbal

KOKEZA OŠTRO PORUČIO: Neće klupski funkcioneri birati selektora "orlića"!

Podeli vest

Posle odlaska Tomislava Sivića sa klupe mlade reprezentacije Srbije pominje se veliki broj njegovih naslednika, a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza poručuje da ima ko o tome da razmišlja

Veljko Paunović, Aleksandar Stanojević i Nenad Lalatović su kako prenosi Žurnal figurirali kao favoriti za upražnjenu klupu Srbije. Ali, nisu samo oni u igru, pominju se još: Gordan Petrić, Simo Krunić, Neško Milovanović i Nenad Sakić.

Slaviša Kokeza je na Kipru a za sredu planira zajedničku večeru sa čelnicima svih naših klubova koji trenutno tamo borave, preneo je Mondo. Biće to prilika da se razgovara možda i o nasledniku Tomislava Sivića, možda dobije zanimljiv predlog prvi čovek srpskog fudbala

- Ne. To nije posao klupskih funkcionera. Ima ko razmišlja o selektoru mlade reprezentacije. To čak nije ni u mojoj nadležnosti i imam puno poverenje u Gorana Bunjevčevića i njegove saradnike. Ne slažem se sa vama da kasnimo sa izborom. Zakazali smo sastanak Izvršnog odbora i uskoro ćete saznati ime stratega koji će voditi orliće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj - rekao je za Mondo Kokeza.

Veljko Paunović nije u igru zbog ugovora sa Čikagom u SAD. Aleksandar Stanojević je umalo postao selektor „A" selekcije Srbije za vreme Tomislava Karadžića. Dogovor nije psotignut zbog protivljenja pojedinih članova rukovodstva Crvene zvezde, Stanojević se naljutio, otišao u Kinu i navodno odbio svaku pomisao da se više vrati u srpski fudbal, piše Žurnal.

FS Srbije u Lalatoviću je prepoznao talenat i imenovao ga na funkciju selektora selekcije do 20 godina, ali ispadi na klupi, ranije Borca i kasnije Vojvodine koštali su ga ne samo novca i suspenzije, nego i pol pozicije u trci za selektora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija