• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

12.02.2017

12:15

ZVEZDA - PARTIZAN 8:3 U POJAČANJIMA! Ovo su timovi večitih rivala za proleće!

Fudbal

ZVEZDA - PARTIZAN 8:3 U POJAČANJIMA! Ovo su timovi večitih rivala za proleće!

Podeli vest

Crvena zvezda je ove zime angažovala osmoricu novih fudbalera, dok je njen večiti rival doveo svega trojicu novajlija! Od osmorice Zvezdinih pojačanja, prvoj postavi najbliži su Abraham Frimpong, Nemanja Milić i Ričmond Boaći

 

Partizanove novajlije Leandre Tavamba Mohamed el Monir i Vladimir Đilas nisu uspeli da se nametnu tokom priprema, pa će u prolećnom delu sezone šansu čekati sa klupe.

Jači nego lane

Zvezdu su, pored Frimponga, Milića i Boaćija, pojačali još napadači Srđan Vujaklija i Milan Pavkov, krilo Milan Senić, centralni vezista Nenad Milijaš i očekuje se dolazak desnog beka Mateusa Viveirosa.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić smatra da će Zvezda na proleće imati mnogo jači tim u odnosu na prethodni deo sezone. 

NOVAJLIJE ZVEZDE

Srđan Vujaklija
Milan Pavkov
Milan Senić
Nemanja Milić
Abraham Frimpong
Nenad Milijaš
Ričmond Boaći
Mateus Viveiros

- Imamo jači tim nego prošle godine. Nedostajao nam je brz štoper, sa Frimpongom smo dobili ono što nam je trebalo. Fascinantno je šta sve može da stigne i ispravi svačiju grešku. Sa Boaćijem smo dobili brzog špica koji se izvanredno kreće, vraća se, razume igru. Možda je rano za procenu, ali vidi se da je izučio u Italiji ozbiljnu školu - rekao je Terzić.

Starsportphoto©
Zvezdan Terzić

 

 

 

Ipak, najveće iznenađenje biće novajlija iz subotičkog Spartaka Nemanja Milić, koji je veoma blizu startne postave.

- Za one koji Milića ne znaju, prijatno je iznenađenje. Ja sam ga kao dete doveo iz Sombora, ozbiljno je pojačanje i iznenadiće Zvezdine navijače ovog proleća. Kao klinac je igrao centarfora, međutim, vremenom se pomerio na bok - istakao je Terzić.

Anketa

S druge strane Topčiderskog brda je veoma interesantna situacija. U dosadašnjem toku priprema ni napadač Tavamba ni levi bek El Monir nisu zadovoljili i sva je prilika da ni jedan ni drugi neće imati mesto u prvih 11 kod trenera Marka Nikolića. 

partizan.rs
Marko Nikolić

NOVAJLIJE PARTIZANA

Leandre Tavamba
Mohamed el Monir
Vladimir Đilas

 

 

 

 

 

 

- Prolećni deo prvenstva biće potpuno drugačiji nego jesenas. Ima 16 utakmica u ligi, u Kupu ćemo igrati najmanje jednu možda i više, sve to traje tri meseca, pa se prostom matematikom dolazi do sedam utakmica mesečno. Dobro je što se svi momci nameću - rekao je Nikolić.

Vraća se Mihajlović

Partizan je protiv ukrajinske Zirke igrao u sastavu: Kljajić - Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić - Everton, Kosović - Janković, Alen Stevanović - Leonardo, Đurđević.

Nikolić je još ranije najavio da će crno-beli igrati u sistemu 4-4-2, s tim da će biti nekoliko promena u odnosu na ovaj sastav i da će jedan napadač verovatno igrati povučenije. Očekuje se da mesto u prvih 11 zauzme i Nemanja Mihajlović.

- Ovo jeste okosnica, nema šta. Ima još nekoliko igrača koji konkurišu za tim. Šest-sedam njih. To je dosta dobra pozicija za trenera. Rekao bih, slatke muke - zaključio je Nikolić.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 7 godina

I ko je sada drzavni projekat??? Klub sa 40 miliona evra duga gomila igrace,zapravo Terzic zna da se sada dobro zaradjuje od procenata i prilikom dovodjenja igraca!!CZ veciti drzavni projekat,miljenica svih politickih struktura...!!!!

boban

pre 7 godina

Zvezda drzavni proekt? To vi iz patlidjana zborite? Celog zivota igrate na vojnu poljanu, na kraju otudjiste je i vi nesto pricate hahaha...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija