• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2017

17:31

(VIDEO) BUNDESLIGA: Levandovski u 96. minutu spasio Bajern poraza, Dortmund gazi!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Levandovski u 96. minutu spasio Bajern poraza, Dortmund gazi!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna bili su nadomak poraza u Bundesligi, samo nekoliko minuta je delilo Hertu od velikog trijumfa, ali im je slavlje pokvario Levandovski i to u 96. minutu - 1:1

Herta je vodila pogotkom Ibiševića u 21. minutu utakmice. U nastavku su Bavarci pokušali da se vrate iz minusa ali su se domaćini dobro branili imali i šansu preko Ibiševića kome je jedan gol poništen da dupliraju prednost .

Ipak, igralo se dok Bajern ne postigne pogodak, a to je uradio u 96. Robert Levandovski, koji je sa klupe ušao u 61. minutu umesto Vidala.

Ovo je Bajernu deseti meč u nizu bez poraza, drugi remi u tri poslednja meča, prvi je na tabeli Bundeslige sa 50 bodova, dok osam manje i utakmicu manje ima Lajpcig. 

AP PHOTO

Dortmund je trijumfovao protiv Volfsburga 3:0. Poveo je posle 20 minuta igre autogolom Bruma a do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata. "Milioneri" su pitanje pobednika rešili početkom drugih 45 minuta igre.

Prvo je na 2:0 povisio Pišček u 48 pogotkom glavom, a desetak minuta kasnije Dembele je takođe glavom poslao loptu pod rašlje za konačnih 3:0.

Gaćinović zbog kartona, a Madevojević zbog povrede, nisi bili u sastavu ekipe Frankfurta koja je poražena od Ingolštada sa 2:0. Gosti su poveli pole 26 minuta igre a desetak minuta nakon toga Frankfurt je ostao sa igračem manje pošto je Abraham dobio crveni karton. To je Ingolštad naplatio u drugom delu igre kada su pogotkom Grosa sa penala duplirali prednost na 2:0. 

Pobedu Verdera od 2:0 protiv Majnca Veljković je posmatrao sa klupe. Ekipa iz Bremena je posao rešila tokom prva 23 minuta utakmice golovima Gnarbija i Dilejnija.

BUNDESLIGA

 

21. kolo

Subota

Borusija D. - Volfsburg  2:0 (1:0) 
(Bruma 20ag, Pišček 48, Dembele 60)

Majnc - Verder   0:2 (0:2)
(Gnarbi 16, Dilejni 23)

Herta - Bajern Minhen 1:1 (1:0)    
(Ibišević 21 - Levandovski 90+6)

Hofenhajm - Darmštat   2:0 (0:0)
(Kramarić 64, 90+3pen)

Ajntraht - Ingolštat 0:2 (0:1)
(Brežer 26, Gros 68)

Hamburg - Frajburg  2:2 (1:1)
(Hunt 15, Gregorič 57 - Filip 23, Grofo 72)

Nedelja

Borusija M. - Lajpcig    15.30
Keln - Šalke    17.30

Petak
Augzburg - Bajer Leverkuzen        1:3 (0:2)
(Koh 60 - Belarabi 23, Čičarito 40, 65)

Tabela: Bajern Minhen 50, Lajpcig 42, Borusija Dortmund 37, Hofenhajm 37, Ajntraht 35, Herta 34, Keln 32, Bajer Leverkuzen 30, Frajburg 30, Borusija Menhengladbah....


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija