• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infobijeljina.com

19.02.2017

15:04

TUČA "DELIJA" I "GROBARA"! Pristalice "večitih" se obračunale u Bijeljini!

Fudbal

TUČA "DELIJA" I "GROBARA"! Pristalice "večitih" se obračunale u Bijeljini!

Podeli vest

Košarkaše Crvene zvezde i Partizana očekuje duel u finalu Kupa u Nišu, a do tuče "delija" i "grobara" došlo je u Bijeljini!

Kao prenosi porat "Infobijeljina" dve osobe lakše su poveđene  u fizičkom obračunu pristalica "večitih" rivala, potvrdila je Srni portparol bijeljinskog Centra javne bezbjednosti, Aleksandra Simojlović.

Ona je dodala da je do fizičkog obračuna navijača došlo na zaobilaznici u semberskom gradu. Policija je po prijavi izašla na lice mesta sa kojeg su se udaljili navijače Crvene zvezde, čija identifikacija je u toku.

 
Reč je o navijačkim grupama iz Prijedora i Teslića, koje su putovale kroz Bijeljinu. Bijeljinski portal "InfoBijeljina" preneo je da su navijači Partizana izjavili da su napadnuti od pristalica Zvezde, kao i da su se, kako oni tvrde, nakon tuče udaljili sa lica mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 7 godina

Da je Srbija srpska tvorevina ,ne bi ovo bilo ni u snu ...

nesko

pre 7 godina

ma konji jedni protiv bahl\n i ust. ste capricoze jajasi sram vas bilo da se izmedju sebe tucete .Sta ste vi kao da ste sipci .Oko cega se mlatite budale hvatajte te turke koji se slikaju na grobovima nasih momaka koje su ubili.Njih lemajte.\n

maric maric

pre 7 godina

nema smisla da vrijedjas balije i ustase,pusti neka se kolju izmedju sebe mi cemo samo na kraju doci i dokrajcitiove sto ostanu da disu na skrge.ne mozete zamislit zivot da bar jednom ne spomente balije i ustase hebo vas babo vas turski

nada

pre 7 godina

Ma neka se poubijaju jer oni koji se tuku su inace sa kriminalnim dosijeom - jer da nisu nebi pokrivali lica !!!!!!!!!!! Terovaza ih moze odati !

jovke

pre 7 godina

Kočopere se , sevne poneka pesnica , uglavnom se gađaju kamenicama " junaci " . U Spuzu Arapi nasrću na meštane , Beograd gori od istih tih migranta , protiv njih ne smeju da zucnu .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17