• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.02.2017

15:31

(VIDEO) BLAM BI-BI-SIJA! U dokumentarcu o huliganstvu na ruskim stadionima ubacili snimke sa "MARAKANE"!

Fudbal

(VIDEO) BLAM BI-BI-SIJA! U dokumentarcu o huliganstvu na ruskim stadionima ubacili snimke sa "MARAKANE"!

Podeli vest

Navijači širom sveta su dugo čekali najavljivani dokumentarac Bi-Bi-Sija o ruskim huliganima, pod nazivom "Ruska huliganska armija", ali je u 18. minutu upao u oko ozbiljan blam za autore pošto su za ilustraciju uzeli tuče sa - srpskog večitog derbija

 

U 18. minutu filma, posle kratke storije o huliganizmu u Engleskoj, da se sa stadiona preselio na ulice, narator u filmu je ispričao:

- Rusi su bili time inspirisani, kod njih je huliganstvo doživelo erupciju na stadionima širom zemlje.

I usred te priče, posle kadra sa jednog ruskog stadiona, usledili su snimci sa beogradske "Marakane", sa jedne od tuča na istočnoj tribini između "delija" i "grobara", koju je prekinula žandarmerija.

Scene sa "Marakane" su se potom ponovo pojavile desetak sekundi kasnije, kada je sagovornik u filmu, ruski novinar, pričao o sukobima navijača i policije tokom devedesetih godina prošlog veka...

Snimci sa srpskog stadiona kreću oko 18:50 snimka:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
riki

pre 7 godina

Glupih li engleza boze mili. Boze oprosti im jer oni nemaju gram mozga.                G L U P A N I \n

prosveta26

pre 7 godina

Greška,nije glupost. Nego da li znaš ono: Ako vidiš, na dnu mora, da se dve ribice svađaju, znaj da je Englez u blizini. Sada je jasnije, zar ne?

Nina

pre 7 godina

Tu ste sto posto u pravu. To je njihov nacin vladanja. Pa onda oni toboze prave red I mir medju "primitivcima". Taj huliganizam je prenet iz Engleske. Mladji se mozda ne secaju da je Englezima bio zabranjen pristup u Evropu na nekoliko godina. I dan danas cuda prave a najomiljenije im je da se skinu goli.

Peca

pre 7 godina

Nisu oni glupi ni malo , oni su podmukli i oni svoju priču guraju bez obzira na to sto im se dokaze suprotno . Oni će laz ponoviti milion puta sve dok ne ubede javnost da je to istina , i neće birati sredstva da to postignu .ne zaboravite Englezi se nikada ne izvinjavaju sem kada su spremni da te sa tim izvinjenjem uvedu u jos veći problem i prevaru . Kinezi kažu " ako na dnu okeana vidite da se dve skoljke svadjaju onda budite oprezni neki Englez je u blizini".

mira

pre 7 godina

U Rusiji u poslednjih 3 godine ima sve manje tuca na stadionima... jadni mali Britanci, oni su olicenje sportskog duha, fer borbe i mirnih tribina!

lavcina74

pre 7 godina

Nisu mi jasni ovi sto lupaju minuse. Pa zar stvarno misle da su englezi normalni. Verujte nisu normalni.\n\n

LEKI

pre 7 godina

kradu lazu otimaju izvrcu sluze se svakakvim prljavstinama zarad propagande i primata u medijskoj borbi!!!!! u odnosu snaga i krvolocnosti svi su male mace u odnosu na engleske navijace koji su na utakmice odlazili naoruzani macetama sekirama nozevima i td. nasilje se kao epidemija iz ENGLESKE PROSIRILO NA OSTATAK SVETA!!!!!!!!!!!!!!

zoran

pre 7 godina

A zasto je ostatak sveta prihvatio..? Englezi to iskorenili bez problema...ne brinem se ja za njih, vec gledam nas.

patriota

pre 7 godina

Svasta , ako su glupi kako vi kazete kako su onda uspeli da preko 200 godina vladaju svetom, kakav je onda svet koji im je to omogucio. Sumnjam da je inteligentan. Mrznja je najveca glupost.

delija

pre 7 godina

zestoka blamaza informera,u tuci su ucestvovali navijaci Spartaka,zato je marakana u filmu. informisite se pre nego objavite\n

Deni

pre 7 godina

Nisi ti rodjace ni pogledao o cemu se radi a kenjas

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija