• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sport-express

23.02.2017

15:59

PEJČINOVIĆ OBJASNIO RUSIMA: Ako ponovo bude rata na Balkanu, Srbi će se boriti za Kosovo!

Fudbal

PEJČINOVIĆ OBJASNIO RUSIMA: Ako ponovo bude rata na Balkanu, Srbi će se boriti za Kosovo!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Pejčinović, koji igra za Lokomotivu iz Moskve, rekao je ruskim medijima da ako dođe do novog rata na Balkanu, da će se Srbi žestoko boriti za Kosovo

 

 

Pejčinović je u opširnom intervjuu za "Sport ekspres" govorio o raznim temama, a na pitanje kakva je danas situacija u Srbiji je rekao:

- Ljudi se povremeno plaše da ne izbije neki novi rat. Ali, ja sam uveren da ako se dogodi, da će se voditi samo na teritoriji Kosova, koje mora da pripada Srbiji - rekao je Pejčinović.

Srpski fudbaler je otkrio Rusima da kada završi karijeru, želi da se posveti - politici.

- Razmisliću na tu temu kada završim karijeru. Trenutno je situacija u svetu teška. A, kakva će biti za pet godina? Ali, jedno znam: ući ću u politiku i zastupaću stavove o prijateljstvu Srbije i Rusije - naglasio je Pejčinović. 

Kada završim karijeru, ući ću u politiku i zastupaću stavove o prijateljstvu Srbije i Rusije

Nemanja Pejčinović, srpski fudbaler

On je dodao da Srbi izuzetno vole ruski narod.

- Bliski smo po duhu, mentalitetu. Mi smo slovenska braća i time je sve rečeno. Uzgred, sve više Rusa dolazi u Srbiju da živi, a moj dom je trenutno Moskva - istakao je Nemanja Pejčinović.

Otud nije nikakvo iznenađenje odgovor srpskog fudbalera na pitanje sa kojom poznatom ličnošću bi voleo da napravi zajedničku fotografiju.

- Sa Putinom! Ta bi me fotka jako obradovala!

Štoper Lokomotive je napravio Rusima i "skicu" svog rodnog grada Kragujevca.

- To nije veliki grad, koji je na 200 kilometara od Beograda. Tamo i dalje živi moja rodbina i obavezno kada se završi prvenstvo tamo odlazim. Šta ima u Kragujevcu da se vidi? Najvažnije je da se probaju ćevapčići. Imamo i dva-tri muzeja, posvećenih strašnoj tragediji iz 1941. godine kada su Nemci streljali sedam hiljada ljudi, a među njima je bilo i stotinu dece - ispričao je Pejčinović.

Pričajući o fudbalskim temama, srpski fudbaler je rekao da naša reprezentacija najzad ima velike šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo i da za to najveće zasluge nosi novi selektor Slavoljub Muslin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zivko

pre 7 godina

Za ovog aninimus fudbalera prvi put cujem. Znam kako bi se borio iz Moskve u ratu za Kosovo. Ovo pisem kao ucesnik rata 1999.te.godine. Da su nam Rusi braca ne bi dozvolili da nas NATO mrcvari 78 dana. Pozdrav fudbaleru.

Miro

pre 7 godina

Dođi brate ćekamo te a da budemo surovi naućili dosta od Srba...ćekamo te...u upitrebi çe biti samo noževi...

Jeremija

pre 7 godina

Dobro,decko nije obavesten kako razmislja narod po Srbiji u vec sprovedenim anketama.

vladimirovic

pre 7 godina

Svaka cast Pejcinovucu , tako govori i misli pravi patriota i Srbin

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17