• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

27.02.2017

07:00

NAPADAČI VEČITIH NAJAVLJUJU GOLEADU! Debitanti Boaći i Tavamba naoštreni za derbi!

Fudbal

NAPADAČI VEČITIH NAJAVLJUJU GOLEADU! Debitanti Boaći i Tavamba naoštreni za derbi!

Podeli vest

Pljuštaće golovi na predstojećem večitom derbiju naredne subote ako je verovati novajlijama u napadu Crvene zvezde i Partizana, Ričmondu Boaćiju (24) i Leandreu Tavambi (27)

Golgeter crveno-belih bio je dvostruki strelac u pobedi nad Bačkom (3:0) u subotu u 23. kolu Superlige Srbije i najavljuje da će seriju pogodaka nastaviti u derbiju.

Tavambin prvenac za Partizan još se čeka pošto je odigrao solidno u pobedi nad Borcem (2:1), ali Kamerunac u izjavi za Informer kaže da će sa zadovoljstvom baš protiv Zvezde početi seriju golova.

Bez mane i straha
Moja najveća snaga u odnosu na protivnike je to što nemam slabosti
Ričmond Boaći, napadač Zvezde

Nezaslužen poraz

Boaći je odmah na pripremama pokazao da će biti pojačanje za aktuelnog prvaka i još tada je pripretio Partizanu istakavši da će predstavljati noćnu moru za crno-bele.

- Posrećilo mi se da u prošlom kolu dam dva gola, jer sam bio u dobroj poziciji. U mojim mislima su uvek golovi, samo želim da pogodim na svakom narednom meču, pa tako i protiv Partizana - poručuje Boaći za Informer.

Starsportphoto©

mojugao

NEBOJŠA KOSOVIĆ

vezista Partizana


U petak mi je bio rođendan i počastio sam se golom. Srećan sam, a još više mi znači što smo se lepo zagrejali za derbi. 

Golgeter iz Gane puca od samopouzdanja, pa tako uoči najveće utakmice u srpskom fudbalu kaže za sebe da je "napadač bez slabosti".

- Moja najveća snaga u odnosu na protivnike je to što nemam slabosti. Ja ne odustajem. Ako me zaustaviš jednom, krenuću i drugi put. Ako me zaustaviš drugi put, krenuću i treći. Uporan sam. Dok sudija ne odsvira kraj, moj posao biće da trčim, trčim i samo da trčim, kao lud - najavljuje Boaći i dodaje:

- Partizan ima dobru ekipu, ali spremni smo da se suočimo s njima i pokažemo im ko je gazda na "Marakani". Gledao sam inserte jedne Partizanove utakmice i snimak prošlog derbija u kojem Zvezda uopšte nije bila slabija iako je poražena.


Titula u glavi
Posebno želim da postignem gol protiv direktnog konkurenta u borbi za trofej
Leandre Tavamba, špic Partizana

Gledao derbi

Za razliku od Boaćija, špic crno-belih Tavamba igrom slučaja gledao je direktan prenos prethodnog derbija koji je golom u 90. minutu rešio Leonardo.

- Gledao sam nekoliko minuta poslednjeg derbija koji je Partizan dobio jer je moj bivši saigrač iz Kajrata Žarko Marković veliki navijač Crvene zvezde. On me pozvao da gledamo i da mi pokaže koliko je lud srpski derbi. Video sam sjajnu predstavu na terenu, baš kao i na  - tribinama. Kad sam došao ovde, saigrači su mi objasnili kako to sve izgleda uživo - ističe Tavamba.

Kamerunac je već upoznat s time da svaki fudbaler Partizana i Zvezde slavu među navijačima stiče golom u derbiju, pa je spreman da seriju pogodaka u crno-belom dresu započne baš u derbiju.

- Biće mi zadovoljstvo da postignem gol i tako srušim Crvenu zvezdu. Prvo, zbog činjenice da bi mi to bio prvi pogodak za Partizan u zvaničnim utakmicama, a drugo zato što je to protiv našeg direktnog rivala u borbi za titulu - naglašava Tavamba. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija