• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2017

09:38

LION TUŽI DEČAKA! Klub vodi na sud svog navijača zbog selfija na terenu!

Fudbal

LION TUŽI DEČAKA! Klub vodi na sud svog navijača zbog selfija na terenu!

Podeli vest

Navijač Liona koji ima 15 godina i koji je ushićen utrčao na teren posle pobede nad Dižonom (4:2) da napravi selfi sa igračima, biće izveden na sud i to po tužbi - kluba

 

 

Čelnici Liona presavili su tabak i rešili da tuže tinejdžera zato što je uskočio u teren po završetku utakmice i napravio selfi sa Aleksandrom Lakazetom i Memfisom Depajom.

Ova odluka uprave Žirondinaca izazvala je lavinu osuda u Francuskoj, pošto dečak nije napravio nikakav huliganski akt, ali uprava Liona smatra da i takvoj praksi, uskakanju u teren zbog slikanja, treba stati na kraj.

- Bio sam uzbuđen zbog pobede posle preokreta, nisam razmišljao o posledicama - rekao je neimenovani dečak francuskim medijima.

Sada će to morati da objašnjava na sudu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija