• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2017

20:02

OVO SAMO ZAMPARINI MOŽE! Sam sebe otpustio, Palermo dobija novog predsednika!

Fudbal

OVO SAMO ZAMPARINI MOŽE! Sam sebe otpustio, Palermo dobija novog predsednika!

Podeli vest

Prvi čovek italijankosg Palerma Mauricio Zamparini dao je sebi otkaz, i ovaj klub bi za 15 dana trebalo da dobije novog predsednika

Pričalo se nekoliko dana da će Mauricio Zamparini podneti ostavku na mesto predsednika Palerma, a sada je i zvanično. Klub je informaciju potvrdio u saopštenju koje je potpiusao sam, sada već bivši, predsednik.

- Predsednik Mauricio Zamparini objavio je da se povlači sa mesta predsednika kluba. Novi predsednik Palerma biće imenovan za 15 dana i predstavljen na konferenciji za medije. Novi predsednik je člen uglednog angloameričkog fonda koji će investirati u već započete projekte Palerma, tačnije u izgradnju stadiona i sportskog centra - naveo je Zamparini u pismu koje je lično potpisao.

Inače, Zamparini je poznat kao predsednik koji je tokom jedne sezonemčešće menjao trenere nego čarape.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija