• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.02.2017

13:51

LUIS ENRIKE IMA PODRŠKU IGRAČA! Inijesta: Svi smo uz trenera!

Fudbal

LUIS ENRIKE IMA PODRŠKU IGRAČA! Inijesta: Svi smo uz trenera!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Andres Inijesta je istakao da trener Luis Enrike ima podršku svih igrača i da će ekipa dati sve od sebe da prođe u četvrtfinale Lige šampiona i pored poraza od PSŽ u Parizu u prvom meču od 4:0

Danima i nedeljama u medijima se piše o smeni trenera Barselone Luisa Enrikea, ali je kapiten ekipe Inijesta poručio da su fudbaleri potpuno na strani šefa struke.

 - Svlačionica je 1000 odsto uz trenera! Ne znam da li će ostati i sledeće sezone, ali se nadam da želi da nastavi da radi sa ovim timom i da ćemo nastaviti da osvajamo titule kao do sada - rekao je Inijesta za španske medije.

Barselona se sprema za revanš sa PSŽ, a samopouzdanje ekipe je poraslo posle pobede nad Atletikom iz Madrida na "Visente Kalderonu" minulog vikenda (2:1).

 - Posle prve utakmice protiv PSŽ-a stanje je komplikovano, ali moramo da verujemo u uspeh. Bez obzira što je velika razlika, postoje šanse da prođemo - rekao je Inijesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija