• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.02.2017

22:30

(VIDEO) JUVE NADOMAK FINALA KUPA! Dibala sa dva penala i Iguain presudili Napoliju!

Fudbal

(VIDEO) JUVE NADOMAK FINALA KUPA! Dibala sa dva penala i Iguain presudili Napoliju!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa su u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Italije savladali na svom terenu Napoli rezultatom 3:1


Napolitanci su poveli pogotkom Kaljehona u prvom poluvremenu, ali je Juve uzvratio tokom drugih 45 minuta meča, sa dva gola sa bele tačke i jednim pogotkom Iguaina.

Dibala je u 47. minutu izjednačio rezultat na 1:1 pogotkom sa bele tačke. Gosti su u nastavku pokušali nešto da promene izmenama, na teren su ušli Zelinski i Mertens, ali to nije promenilo odnos snaga na terenu.

"Stara dama" je sa dva gola u roku od pet minuta rešila pitanje pobednika. Prvo je u 64. Iguain, koji je "zapalio" Italiju prelaskom iz Napolija u Juve, vratio prednost Juventusu, dok je sve dileme rešio Dibala u 69. minutu drugim pogotkom sa "kreča".

U drugoj polufinalnoj utakmici u sredu igraju Roma - Lacio (20.45).




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija