• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

02.03.2017

07:00

NEMA SEKSA PRE DERBIJA! Treneri Zvezde i Partizana stavili igrače "pod ključ"!

Fudbal

NEMA SEKSA PRE DERBIJA! Treneri Zvezde i Partizana stavili igrače "pod ključ"!

Podeli vest

Miodrag Božović i Marko Nikolić kažu da ne kontrolišu igrače kada su u pitanju seksualne aktivnosti, ali da dan uoči utakmice svi provode vreme u karantinu bez žena i devojaka


Fudbalerima Crvene zvezde i Partizana seks je zabranjen uoči 153. večitog derbija (subota 18.00, Arena 1)! Trener crveno-belih Miodrag Božović i strateg crno-belih Marko Nikolić kažu da će igrači dan pre utakmice provesti u karantinu bez žena i devojaka.

Nisu ugroženi
Ne smeta nam odluka trenera, imamo mi dosta slobodnog vremena tokom nedelje
Nebojša Kosović, fudbaler Partizana

Predstojeća utakmica na "Marakani" mogla bi i da odluči šampionsku trku, ali i da je vrati na početak, jer Zvezda ima šest bodova više od glavnog rivala. Uprkos tome, Božović kaže da neće posebno kontrolisati da li se igrači umaraju seksom.

- Svako radi ono što mu prija. Nemam neke principe i ne kontrolišem igrače. Znam da su dan uoči meča kod mene u karantinu, sve posle toga je van mog domašaja - rekao je Miodrag Božović za "Mondo".

Starsportphoto©

Sikimić: Seks iscrpi čoveka

Iskusni napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić rekao je za Informer da je najvažnije da igrači na dan utakmice budu sveži i odmorni.
- U potpunosti sam saglasan sa trenerom kad je reč o toj odluci. Da sam trener, i sam bih igrače držao u karantinu dan pred utakmicu, da niko i ne pomišlja na seks. Zna ozbiljno da iscrpi čoveka, a vrlo je važno da na utakmice izađemo sveži i odmorni. Za više od jednog dana nema potrebe za karantinom. Pa nije trener policajac da vodi računa gde smo i šta radimo. Svako bi trebalo da radi ono što mu prija - rekao je Sikimić.

Odvlači pažnju

Jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde Nenad Milijaš kaže za Informer da nije ništa novo da igrači budu u karantinu dan uoči utakmice.

- Nije to sad neka revolucija da su igrači dan pred utakmicu u karantinu i da ne bi trebalo da imaju seks. Tako se radi u većini klubova, i kod nas i u inostranstvu. Važno je da smo taj dan mi igrači zajedno, upućeni jedni na druge, da se što bolje spremimo za utakmicu. Jednostavno, ne bi valjalo pred važan meč da radimo bilo šta drugo što nam odvlači pažnju, a seks je samo jedna od tih aktivnosti - istakao je Milijaš.

Trener Partizana Marko Nikolić takođe svoje izabranike drži "pod ključem" dan uoči utakmice, iako i sam priznaje da nema strog pravilnik kada je seks u pitanju.

- Mi u Partizanu nemamo nikakav strog pravilnik kada je seks u pitanju. Igrači na Teleoptiku imaju vrhunske uslove za rad i tu provode puno vremena tokom nedelje. Treniraju, rade pripremu utakmice, spavaju u karantinu dan uoči meča i samim tim su onemogućeni da imaju seksualne aktivnosti. Iako to nije neka posebna problematika. Kome šta i koliko prija, u zavisnosti od toga kako se oseća u datom trenutku, sve može. Nisam rigidan po tom pitanju - poručio je Nikolić za "Mondo".

Božović: Slabo stojim sa seksom

Trener Zvezde Miodrag Božović rekao je da trenutno nije baš zadovoljan svojim seksualnim životom.
- Što se mene tiče, trenutno slabo stojim sa seksom. Pritisak u Zvezdi je ogroman. A pritisak ne trpi vannastavne aktivnosti - rekao je Božović.

Dobra atmosfera

Vezista crno-belih Nebojša Kosović slaže se s odlukom Marka Nikolića da zabrani seks igračima na dan uoči utakmice.

Crnogorski internacionalac poručuje za Informer da bi i on isto radio kada bi se bavio trenerskim poslom.

- Dobro je za ekipu da što više vremena provodimo zajedno, tako se stvara dobra atmosfera u timu. U karantinu smo dan pre utakmice, nemamo problem s tim i slažemo se s odlukama trenera. Takođe, imamo mi i dosta slobodnog vremena tokom nedelje. Obično imamo dva treninga tokom dana, ujutru i po podne, a između provodimo vreme s prijateljima, porodicom, kako ko... Da sam trener, isto bih uveo takvu praksu što se tiče karantina. I dok sam bio u Standardu, bila je identična situacija - istakao je Kosović.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija