• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

02.03.2017

11:24

O ČEMU SE OVDE RADI? Milorad Mažić bio delegiran za derbi, pa skinut!

Fudbal

O ČEMU SE OVDE RADI? Milorad Mažić bio delegiran za derbi, pa skinut!

Podeli vest

Predstojeći večiti derbi trebalo je da sudi najbolji srpski sudija Milorad Mažić, ali je u poslednjem momentu došlo do preokreta, pa će pravdu deliti Majo Vujović

"Sportski žurnal" piše da je na portalu Superlige, u sredu, prvobitno bilo objavljeno da će utakmicu između Crvene zvezde i Partizana (subota, 18.00 časova, Arena sport) suditi Milorad Mažić sa svojim timom (Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Nemanja Petrović, Danilo Grujić i Nenad Đokić), da će delegat biti Marko Osmajlić, a posmatrač suđenja Milan Karadžić. 

Zbog čega je  došlo do promene  ostaje nejasno, a direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je zamerio FSS što derbi ne sudi jedan od najboljih sudija u Evropi - Milorad Mažić.


PREOKRET! Majo Vujović sudi večiti derbi, a ne Milorad Mažić!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bgcaffe

pre 7 godina

Zašto je jesenas smenjena celokupna sudijska organizacija na zahtev nk partizana !? Pa zbog ovoga....taj Vujovic se vecito pominje kao zvezdas, a samo na prosloj utakmici sa Borcem iz Cacka, ostetio Cacane....o cemu je pisano , i ima izjava Maslaca koji je igrao za Borac....a sada za Vojvodinu...BRUKA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija