• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.03.2017

18:14

(VIDEO) JUNAJTED NAGRABUSIO! Ibrahimoviću tri meča suspenzije!?

Fudbal

(VIDEO) JUNAJTED NAGRABUSIO! Ibrahimoviću tri meča suspenzije!?

Podeli vest

Napadaču Mančester junajteda Zlatanu Ibrahimoviću prete tri meča suspenzije zbog udaranja laktom defanzivca Bornmuta Tajrona Mingsa

Komisija Fudbalske asocijacije Engleske (FA) je naknadno pregledala snimak na osnovu kojeg je utvrdila da su Ibrahimović i Mings bili deo dva incidenta tokom meča.

- Zlatan Ibrahimović i Tajron Mings se optužuju za nasilničko ponašanje u meču između Mančester junajteda i Bornmuta koji se igrao u subotu. Igrači su bili uključeni u dva incidenta koja nisu zabeležena od strane sudija ali se vide na snimku - navodi se u saopštenju FA.

Kazna će biti potvrđena u toku nedelje a očekuje se da Ibrahimović bude kažnjen sa tri utakmice, što znači da bi švedski napadač mogao da propusti duele protiv Čelsija u četvrtfinalu FA kupa kao i mečeve Premijer lige protiv VBA i Midlzbroa.

Ovo će biti veliki udarac za "crvene đavole" jer je Ibrahimović ubedljivo najbolji igrač Junajteda, a u dosadašnjem toku sezone je postigao 15 golova.

(VIDEO) IBRA JE STVARNO LUD: Mings je skočio na moj lakat!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija