• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.03.2017

14:14

VOŠA IMA PAKLEN PLAN ZA ZVEZDU: Fizički su jači, ali znamo njihove slabe tačke!

Fudbal

VOŠA IMA PAKLEN PLAN ZA ZVEZDU: Fizički su jači, ali znamo njihove slabe tačke!

Podeli vest

Šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović pred duel sa Crvenom zvezdom (sreda, 18.00) izjavio je da su dobro analizirali rivali i da će drugačijim stilom igre da se suprotstave lideru šampionata

- Zvezda je fizički jača od nas, pogotovo sa Donaldom i Le Talekom i ovim novim napadačem, ali mislim da ćemo naći način da se suprotstavimo drugačijim stilom igre, jer smo ih dosta dobro analizirali. Kako će to momci sutra odraditi, videćemo, ali nadamo se najboljem. Sa igračkim kadrom koji imamo, ni protiv koga nam neće biti lako, ali možemo sa svima da se nosimo. Gledaćemo da igramo pametno i osvojimo što više bodova, kako bismo što duže ostali u trci za najviši plasman – rekao je Ivanović.

Svestan je trener Vojvodine kvaliteta lidera šampionata. 

Sa igračkim kadrom koji imamo, ni protiv koga nam neće biti lako, ali možemo sa svima da se nosimo,
Dragan Ivanović, trener Vojvodine

- Moramo odigrati najkvalitetnije što možemo, ali moramo biti i oprezni. Analizirali smo prethodnu utakmicu u Beogradu, završenu rezultatom 4:1 za Zvezdu, koja je pritom imala još mnogo više šansi. Zvezda ima dobre individualce, ali nama ova utakmica mnogo znači. Do plej-ofa je ostalo još pet utakmica i ako želimo da ostanemo u borbi za vrh, potrebna nam je pobeda, mada bi i bod bio veliki da zadržimo korak. Kada se bodovi budu prepolovili, sve će to biti vrlo blizu. Očekujem da iznenadimo Zvezdu tamo gde smatramo da su njihove slabe tačke - kazao je Dragan Ivanović.

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković nedavno je izjavio da nije očekivao od Vojvodine da tako dugo ostane u borbi za visok plasman.

- U Zvezdi su verovatno analizirali šta se sve dešavalo u Vojvodini tokom prelaznog roka, pa su videli da, osim Maslaća, nismo angažovali bukvalno nijedno pojačanje. Ostali smo bez dosta ključnih igrača, od kojih je svako imao važnu ulogu u svakoj liniji tima. Čak i oni koji su manje igrali, imali su iskustva kao konkurencija i na nekim utakmicama su sigurno doprineli tome da Vojvodina lakše dođe do bodova. Niko nije očekivao da će Vojvodina u prethodna tri kola ostvariti stoprocentni učinak, ali ja jesam i zato sam i prihvatio ovde da radim - istakao je trener Novosađana.


ŠOK U ZVEZDI! Miodrag Božović najavio odlazak ako izgubi od Vojvodine!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija