• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.03.2017

18:38

A PARTIZAN GA OTERAO! Radović već potpisao novi ugovor sa Legijom!

Fudbal

A PARTIZAN GA OTERAO! Radović već potpisao novi ugovor sa Legijom!

Podeli vest

Srpski fudbaler Miroslav Radović potpisao je novi ugovor sa Legijom, i u ovom klubu bi trebalo da ostane do leta 2019. godine

Radović u Legiji proživljava drugu mladost! Otkako je letos došao iz Partizana, iz kojeg je otišao nakon svega dva meseca, iskusni ofanzivni vezista je "procvetao".

Jedan je od najboljih igrača Legije, u Ligi šampiona je protiv Reala postigao dva gola, i sve je to bilo dovoljno da čelnici poljskog kluba ponude Radoviću novi ugovor.

- Vratio se kod nas posle turbulentnog perioda u Kini, Sloveniji i Partizanu. Srce mu je uvek bilo ovde, a mi smo se stalno nadali da će se vratiti. Za kratak period je opet pokazao da je i dalje sjajan igrač. Dali samo mu tada ugovor na godinu dana da bi ga isprovocirali i motivisali. Novi ugovor je nagrada za sve što je uradio otkako se vratio u Legiju - rekao je direktor poljskog kluba Mihal Ževalkov.

Radović je istakao da je prezadovoljan što će još najmanje dve godine ostati u Legiji.

- Želja je bila obostrana. Ovo je jedan od najboljih perioda u mojoj karijeri. Počastvovan sam i što sam jedan od kapitena u klubu - poručio je Radović. 

NIKO KAO RADOVIĆ! Srpski igrač ušao u istoriju poljskog fudbala!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija