• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tviter

15.03.2017

18:25

(FOTO) RUSI OKUPIRAJU BEOGRAD! Navijači Spartaka već pristižu na meč sa Zvezdom!

Fudbal

(FOTO) RUSI OKUPIRAJU BEOGRAD! Navijači Spartaka već pristižu na meč sa Zvezdom!

Podeli vest

Navijači Spartaka iz Moskve već pristižu u Beograd na prijateljski meč sa Crvenom zvezdom, koji će biti odigran 25. marta (18.00) na stadionu "Rajko Mitić"

Crvena zvezda je 2014. godine bila gost Spartaku na otvaranju novog stadiona "Atkrijte arene", a sada će imati priliku da uzvrati gostoprimstvo.

Navijači beogradskih i moskovskih crveno-belih su u bratskim odnosima, pa su Rusi najavili dolazak 10.000 svojih ultrasa koji su već počeli da pristižu u srpsku prestonicu.

Naime, navijači iz Moskve su se slikali ispred Hrama Svetog Save na Vračaru sa zastavom navijačke grupe "Fratria".

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

После утакмице...?! Јел* идемо на Косово или на... - Доњецк...??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija