• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.03.2017

23:53

PRESEO MU JUBILEJ! Gvardiola prvi put u karijeri bez polufinala LŠ!

Fudbal

PRESEO MU JUBILEJ! Gvardiola prvi put u karijeri bez polufinala LŠ!

Podeli vest

Pep Gvardiola, menadžer Mančester sitija, protiv Monaka je 100. put u karijeri vodio tim u Ligi šampiona, ali će želeti jubilej što pre da zaboravi

Monako je pred svojim navijačima nadoknadi minus iz prvog susreta protiv Sitija (5:3), pobedio je građane sa 3:1 i ostavio španskog trenera bez četvrtfinala. 

Ovo je bio osmi put da Pep Gvardiola vodi neki svoj tim u najjačem evropskom takmičenju, pored Sitija sedeo je na klupi Barselone i Bajerna, ali prvi put da je eliminisan u osmini finala!

To je radio četiri sezone sa Barselonom i tri uzastopne kao trener minhenskog Bajerna.


(VIDEO) LUDNICA U KNEŽEVINI! Monako uništio Siti, Oblak sačuvao Atletiko
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija