• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.03.2017

10:35

(VIDEO) KAD PEP POLUDI! Pogledajte Gvardiolinu reakciju na treći Monakov gol

Fudbal

(VIDEO) KAD PEP POLUDI! Pogledajte Gvardiolinu reakciju na treći Monakov gol

Podeli vest

Samo šest minuta Mančester siti je imao u rukama kartu za četvrtfinale Lige šampiona, a onda je Monako postigao treći gol za prolaz dalje (3:1) i potpuno izbacio iz takta trenera engleskog tima Pepa Gvardiolu

 

Španac samo što nije počeo da lomi i ujeda na klupi kada su Francuzi postigli treći pogodak i time poništili sve što je Siti teškom mukom uspeo - da postigne gol koji ga vodi dalje.

Na kraju, Monako je prošao među osam najboljih timova Evrope, a Siti i Gvardiola su završili evropsku epopeju za ovu sezonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija