• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2017

14:06

BOŽOVIĆ HVALI "BRĐANE": Dobra je bilo koja pobeda protiv Čuke i zvezdaša Lalatovića

Fudbal

BOŽOVIĆ HVALI "BRĐANE": Dobra je bilo koja pobeda protiv Čuke i zvezdaša Lalatovića

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je gostovanje Čukaričkom u 27. kolu Superlige jedan od najtežih mečeva ove sezone za njegov tim

Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju na Banovom brdu (15.00).

- Čukarički po kvalitetu ne zaslužuje mesto na tabeli na kojem se nalazi. Najbolje je organizovan klub u Srbiji, sa klupe ih vodi zvezdaš Nenad Lalazović i jedan od najtalentovanijih trenera u zemlji. Siguran sam da će biti motivisan, kao svi protiv Zvezde. Moraćemo dobro da zapnemo ako želimo da ih pobedimo kako bismo pauzu dočekali mirni - izjavio je Božović na konferenciji za medije.

Crnogorski trener istakao je da očekuje neizvesnu trku sa Partizanom do samog kraja.

- Jedna od najvažnijih utakmica nam je protiv Čukaričkog, ranije sam naglašavao da će biti teška, kao i sve do kraja. Ne mislim da utakmica protiv Čukaričkog rešava titulu, ovo prvenstvo je neizvesnije od prošlogodišnjih i do poslednjeg kola vodiće se borba za titulu - poručio je Božović.

On je dodao da ne očekuje ubedljiv trijumf na Banovom brdu kao prošle sezone kada je Crvena zvezda slavila sa 7:2.

- Prošla sezona je prošla, sada je nova. Ne verujem da će biti preveliki rezultat. Bilo koja naša pobeda za nas bi bila dobra - rekao je Božović

Prema njegovim rečima Zvezdi opasnost od nekadašnjih napadača Ognjena Ožegovića i Aleksandra Jevtića, sada uzdanica Čukaričkog.

- Ožegović i Jevtić mogu da nam naprave probleme, ima još izvanrednih igrača poput Bojića, Zorića, Kajevića. Miks su iskusnih i mladih, a predvodi ih kapiten Matić -  istakao je Božović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija