• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2017

17:28

(VIDEO) BUNDESLIGA: Verder samleo "crvene bikove"!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Verder samleo "crvene bikove"!

Podeli vest

Zelena mašina Verdera iz Bremena nastavila je da melje, a ovog puta je na "Vezeru" debakl doživeo drugoplasirani tim na tabeli Lajpcig - 3:0

 

 

Do pre mesec i po dana Verder je bio jedan od timova kojima su se davale male šanse za opstanak, a onda je nešto "kvrcnulo" u tim i ekipa je počela da igra kao Bajern!

Verder je danas ostvario četvrtu pobedu u poslednjih pet kola, uz remi! Lajpcig je, s druge strane, počeo da posustaje i upisao je drugi uzastopni poraz, odnosno treću utakmicu bez pobede i sada mu je Borusija Dortmund na samo tri boda zaostatka.

Dragocenu pobedu u borbi za opstanak ostvario je Volfzburg, uz tešku muku protiv Darmštada - 1:0. Jedini gol postigao je Mario Gomez u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Herta je nastavila agoniju kada igra u gostima. Dok je na svom terenu gotovo nepobediva, ekipa iz Berlina na strani ne može da se "sastavi". Keln je sa lakoćom pregazio Hertu - 4:2.

Srpski fudbaleri Neven Subotić i Miloš Jojić bili su starteri u timu Kelna. 

BUNDESLIGA

25. kolo

Subota
Volfsburg - Darmštad  1:0 (1:0)
(Gomez 45)

Keln - Herta  4:2 (3:0)
(Osako 6, Modeste 36, 38, 63 - Ibišević 50p, Bruks 70)

Augzburg - Frajburg   1:1 (1:1)
(Stafilidis 38 - Niderlehner 30p)

Verder - Lajpcig  3:0 (1:0)
(Junuzović 34, Grilič 59, Kajnc 90)

Hofenhajm - Leverkuzen   1:0 (0:0)
(Vagner 62)

Ajntraht - Hamburg  0:0

Petak
Dortmund - Ingolštat  1:0 (1:0)
(Obamejang 14)

Nedelja
Majnc - Šalke    15.30
Menhengladbah - Bajern    17.30

Tabela: Bajern 59, Lajpcig 49, Dortmund 46, Hofenhajm 45, Herta 40, Keln 37, Ajntraht 36...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija