• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.03.2017

12:56

MUSLIN OKUPIO "ORLOVE": Srbija je spremna za Gruziju!

Fudbal

MUSLIN OKUPIO "ORLOVE": Srbija je spremna za Gruziju!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je danas igrače za izuzetno važno gostovanje u Gruziji i poručio da je taj duel trenutno najvažniji u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine

Utakmica između Gruzije i Srbije igraće se u petak od 18 sati na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

- Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali za mene jeste jer je naredna. Idemo po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan. Mi smo i u Velsu išli na na pobedu, ali smo na kraju osvojili bod - rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Selektor reprezentacije Srbije je istakao da su Gruzijci u najmanju ruku nepredvidiva reprezentacija.

- Mogu da odigraju vrlo dobro, pa čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe. Poznajem njihov mentalitet, radio sam sa dosta gruzijskih reprezentativaca u Rusiji - izjavio je Muslin.

Državni tim Srbije posle četiri odigrana kola u D grupi kvalifikacija za Mundijal u Rusiji zauzima drugo mesto sa osam bodova, dva manje od Irske, dok su Gruzijci peti sa dva osvojena boda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija