• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.03.2017

13:30

POBEDA OTVARA VRATA MUNDIJALA! Ivanović: Utakmica sa Gruzijom je prelomna za odlazak u Moskvu!

Fudbal

POBEDA OTVARA VRATA MUNDIJALA! Ivanović: Utakmica sa Gruzijom je prelomna za odlazak u Moskvu!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je danas da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji 2018. godine

Utakmica između Gruzije i Srbije igraće se u petak od 18 sati na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

- Ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i trijumf protiv Gruzije bi dobio na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utakmice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove - rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

Srpski fudbaler veruje da bi pobedom protiv Gruzije reprezentacija Srbije napravila veliki korak ka Svetskom prvenstvu.

- Ovom utakmicom možemo da završimo dobar deo posla. Poznajem njihov tim, biće teško. Ne volim da pričam o tome i govorim da smo favoriti. Ako jesmo, na terenu moramo da pokažemo. Meč nam donosi mnogo i moramo da iskoristimo takvu šansu - poručio je Ivanović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija