• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.03.2017

21:35

RUKAVINA ZADOVOLJAN POBEDOM: Tri boda su najvažnija!

Fudbal

RUKAVINA ZADOVOLJAN POBEDOM: Tri boda su najvažnija!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Antonio Rukavina posle utakmice sa Gruzijom (3:1) je istakao da ekipa loše počela utakmicu, ali da je u nastavku pokazala bolju igru i zasluženo osvojila tri boda

Srbija je savladala Gruziju sa 3:1 i tako ostvarila treću pobedu u pet utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

- Jako bitna pobeda protiv Gruzije, pričali smo pre utakmice da bi nam eventualna tri boda otvorila put ka Rusiji i drago nam je što smo uspeli da osvojimo tri boda na teškom gostovanju. Loše smo počeli utakmicu, ali na kraju moramo biti zadovoljni. Za sada smo na prvom mestu i čekamo ishod Irske i Velsa - izjavio je Rukavina.

Reprezentacija Srbije je loše počela utakmicu, primili su pogodak posle greške u odbrani, ali su u drugom poluvremenu zaigrali bolje i na kraju slavili.

- Ne znam razlog zašto smo igrali slabo na početku. Isto nam se desilo i protiv Moldavije kada smo na početku imali mnogo problema. Imali smo sreću što nismo primili drugi pogodak, pošto posle ne znam kako bi se završila utakmica. Moramo da ispravljamo greške, a prvo poluvreme treba da zaboravimo - rekao je Rukavina.

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić je istakao da je dobro što sledeća utakmica u kvalifikacijama protiv Velsa nije uskoro.

- Dobro je što sa Velsom ne igramo za tri dana, pošto treba dobro da se pripremimo i odmorimo. Pozivam sve navijače da nas u junu podrže protiv Velsa, pošto je to za nas najvažnija utakmica u ovim kvalifikacijama i ukoliko budemo uspeli da pobedimo bićemo veoma blizu Rusiji - izjavio je Matić.

(VIDEO) "OLOVI" LETE KA RUSIJI! Srbija "slomila" Gruziju, Gaćinović debitovao golom!

MUSLIN REALAN: Najgore prvo poluvreme otkad sa selektor! Imali smo mnogo sreće!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija