• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2017

10:36

IVANOVIĆ POZIVA NA OPREZ: Daleko smo od Rusije, ali sve zavisi od nas!

Fudbal

IVANOVIĆ POZIVA NA OPREZ: Daleko smo od Rusije, ali sve zavisi od nas!

Podeli vest

Kapiten "orlova" Branislav Ivanović rekao je da je njegova ekipa još daleko od plasmana na SP i istakao da ne sme da joj se ponovi prvo poluvreme ako želi u Rusiju

Srbija je pobedila Gruziju sa 3:1 i tako ostvarila treću pobedu u pet utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. 

- Još smo daleko od Rusije. Ovo prvo poluvreme treba da nas probudi, treba da znamo da smo danas mogli da izgubimo mnogo toga, mogli smo sada da stojimo ovde i da se kajemo. To ne sme da nam se ponavlja ako želimo u Rusiju. Mislim da imamo potencijal i u narednoj utakmici protiv Velsa moramo da odigramo najbolju utakmicu do sada - rekao je Ivanović. 

On je istakao da je dobro što su "orlovi" u poziciji da zavise samo od sebe.

- Svi smo prezadovoljni ovom pobedom. Nije utakmica za pamćenje, ali smo pobedili i nastavljamo dalje. Sve ide svojim tokom, na pola pola kvalifikacija imamo 11 bodova, a u narednih pet utakmica imamo tri kući... Ima još mnogo da se igra, ali je dobro što sve zavisi od nas - istakao je kapiten Srbije. 

(VIDEO) "ORLOVI" LETE KA RUSIJI! Srbija "slomila" Gruziju, Gaćinović debitovao golom!

Izabranici Slavoljuba Muslina su odigrali loše prvo poluvreme, ali su u nastavku uspeli da preokrenu rezultat i upišu nova tri boda. 

- Mislim da nas je poremetio gol, uticao je na naše samopouzdanje. Mislim da je ovo prvo poluvreme definitivno najlošija partija u ovim kvalifikacijama. Ali, ja sam ovde dovoljno dugo da mogu da kažem da je ovakve utakmice naša ekipa u 90 odsto slučajeva gubila. Sada smo dobili utakmicu - rekao je kapiten reprezentacije, i zaključio:

- Sve će brzo da se zaboravi, ali u našim glavama mora da ostane prvo poluvreme, moramo da zapamtimo greške, ne smemo da ih ponavljamo ako želimo na Svetsko prvenstvo - poručio je Ivanović.

MUSLIN REALAN: Najgore prvo poluvreme otkad sa selektor! Imali smo mnogo sreće!

HEROJ SRBIJE POZIVA NA OPREZ! Tadić: Moramo da ispravimo neke stvari!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17